Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Αλίνα Κωτσοβούλου για «Σασμό» – «Ξεκινούν πολλές περιπέτειες για τη Θοδώρα»

Τελικά ο γιατρός είναι γιος του Βρουλάκη;

Η Αλίνα Κωτσοβούλου μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» για τη σειρά «Σασμός». Η τηλεοπτική Άννα έκανε αποκαλύψεις για τα νέα επεισόδια της σειράς.

«Και εμείς το βλέπουμε κάθε μέρα που ξέρουμε τι θα γίνει», είπε αρχικά. Θα μάθει ο γιατρός κάτι για το παρελθόν της μητέρας του; Τελικά είναι γιος του Βρουλάκη; «Εμείς ακόμα δεν το έχουμε καταλάβει, η οικογένεια Αγγελάκη ακόμα δεν το ξέρει. Επειδή όλοι έχουμε μυστικά στο χωριό όπως φαίνεται σιγά σιγά και έχουν ένα παρελθόν δεν γνωρίζουμε ποιος είναι ο γιατρός. Όσο για την Ανθούλα ούτε για εκείνη έχουμε ανακαλύψει ακόμα κάτι. Ο γιατρός είναι σίγουρος πια και προς τα εκεί πορεύεται αλλά η Άννα δε ξέρει κάτι και στις συζητήσεις προσπαθεί να καλύψει κάποια πράγματα αλλά και εκείνη δεν ξέρει ακριβώς τι γίνεται. Η Καλλιόπη δεν έχει αποκαλύψει τίνος ήταν το παιδί αλλά ήταν θέμα ζωής και θανάτου για να φερθεί τόσο ακραία. Δεν είναι κακός χαρακτήρας αλλά ακολουθεί το νόμο της Κρήτης που ίσχυε τότε, τους ηθικούς κώδικες τους δικούς τους».

Τι θα γίνει με τα παιδιά της «Άννας»;

«Η κόρη μου η Θοδώρα έχει πολλά να περάσει και ξεκινάει απόψε μια περιπέτεια για εκείνη και σε αυτή τη περίπτωση θα φανεί η διαφορά απόψεων για πρώτη φορά των γονιών της. Η Θοδώρα θα περάσει πολλές περιπέτειες και τώρα και αργότερα.

Ο Μανώλης είναι τόσο υπέροχο παιδί και υπέροχος ηθοποιός. Θα παραμείνει έτσι. Πέρα από το ξέσπασμα που έπιασε την αδελφή του από το λαιμό που ήταν υπέρβαση για εκείνον παραμένει ίδιος».

https://vimeo.com/644247030

https://vimeo.com/644244186

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.




Μποζουκια Αθηνα