Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου, 2026

Νέο ξέσπασμα από τη μητέρα της Λιονάκη: «Μου είπε να πουλήσω το...

Νέο ξέσπασμα από τη μητέρα της Ναταλίας Λιονάκη που δεν μπορεί να αποδεχτεί ότι η κόρη της είναι μοναχή.

Η ενόχληση της Καινούργιου on air με συνεργάτη της: «Αν δεν σε...

Η Κατερίνα Καινούργιου κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Super...

Άννα Λιβαθυνού: Το μήνυμα όλο νόημα μετά την αντικατάστασή της στο «Καλημέρα...

Η Άννα Λιβαθυνού το τελευταίο διάστημα βρέθηκε στο επίκεντρο...

Πένθος για τη Νικολέττα Ράλλη – Έφυγε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες βιώνει η Νικολέττα Ράλλη καθώς έχασε τον πατέρα της. Η ίδια πόσταρε φωτογραφίες του και τον αποχαιρέτησε γράφοντας δυο λόγια.

Μακρομαρίδου για «Σασμό» – «Θα ήθελα η Άσπα να χωρίσει μετά τον ξυλοδαρμό»

«Ο γιατρός και η Αργυρώ πείθουν την Άσπα να κάνει την καταγγελία»

Η Βέρα Μακρομαρίδου η «Άσπα» της σειράς «Σασμός» φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Happy Day» και αναφέρθηκε στις εξελίξεις της σειράς.

Όπως είδατε στο τρέιλερ ο Κώστας μαθαίνει πως τον απατούσε με τον Στεφανή και τη χτυπάει άσχημα. «Ο Κώστας τα μαθαίνει όλα, του τα λέει ο Διονύσης. Έρχεται μεθυσμένος στην καντίνα και με χτυπάει πολύ άσχημα. Ο γιατρός και η Αργυρώ πείθουν την Άσπα να κάνει την καταγγελία και επειδή είναι πολύ ευαίσθητο ζήτημα καθώς μέχρι χθες είχαμε μια ακόμα γυναικοκτονία, ο καλύτερος δρόμος είναι η καταγγελία όταν φτάσουν τα πράγματα σε αυτό το σημείο».

Θα έχει βίαιο τέλος η Άσπα; «Το τέλος των ηρώων δεν το ξέρουμε ούτε εμείς αλλά η ιστορία με το σύζυγό της από δω και πέρα δεν θα είναι καλή».

Πώς θα ήθελε να εξελιχθεί η ζωή της Άσπας; «Θα ήθελα να χωρίσει η Άσπα».

https://vimeo.com/651441073

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Χρύσπα: «Χώρισα μετά από 15 χρόνια γάμου, δεν το περίμενα. Έζησα το πένθος του χωρισμού»

Καλεσμένη της εκπομπής «Το πρωινό» η Χρύσπα αναφέρθηκε στο...

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».