Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Καινούργιου VS Μπράτη – «Έχω πάθει σοκ, με απογοήτευσε, ήταν υπερόπτης»

«Έχω πάθει σοκ… Για πρώτη φορά απογοητεύομαι από τον Άγγελο Μπράτη»

Η Κατερίνα Καινούργιου φανερά ενοχλημένη με τις δηλώσεις του Άγγελου Μπράτη σχετικά με τις γυναίκες που ψωνίζουν από τα καλάθια του απάντησε on air.

«Συγγνώμη, μου είναι πάρα πολύ συμπαθής ο Άγγελος Μπράτης. Με έχει συγκινήσει ουκ ολίγες φορές με τις συνεντεύξεις του, έχει μια απίστευτη ευγένεια. Δε μου άρεσαν καθόλου όλα αυτά που είπε. Για πρώτη φορά τον βλέπω πολύ υπερόπτη. Δε μου άρεσε καθόλου αυτό που είπε ότι δεν τον νοιάζει η γνώμη μιας κυρίας που ψωνίζει από τα καλάθια.

Και εγώ έχω ψωνίσει και από τα καλάθια και από μεγάλους οίκους.  Δε ξέρω αν σας ενδιαφέρει η γνώμη μου αλλά θα το πω, υπάρχουν κυρίες που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να αγοράσουν από μεγάλους οίκους και ψωνίζουν από τα καλάθια και είναι υπέροχες και στιλάτες.

Εσάς μπορεί να μη σας ενδιαφέρουν τα νούμερα τηλεθέασης αλλά φαντάζομαι ότι το Star και η εταιρεία παραγωγής δε θα έκανε πάρτι. Από πίσω υπάρχουν επιχειρηματίες… Εγώ ήρθα εδώ και αν στο τέλος της σεζόν δεν πάω καλά, θα πρέπει να απολογηθώ και να είμαι έτοιμη αν τα πράγματα δεν είναι καλά να αντιμετωπίσω και τις κυρώσεις. Καλώς ή κακώς κρινόμαστε από τα νούμερα τηλεθέασης και γι’ αυτό πρέπει να πηγαίνουμε καλά αλλά αν δεν πάνε καλά μπορείς να βρεις έναν ωραίο τρόπο να μιλήσεις και όχι να το απαξιώσεις. Έχω πάθει σοκ… Για πρώτη φορά απογοητεύομαι από τον Άγγελο Μπράτη».

https://vimeo.com/659275750

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.




Μποζουκια Αθηνα