Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου, 2025

Γιάννης Νταλιάνης: «Κάποια σχόλια για τα προσωπικά μου με στεναχωρούν γιατί φτάνουν...

Ο Γιάννης Νταλιάνης απέκτησε από τον γάμο του με τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου δύο κόρες και σε συνέντευξή του μίλησε γι’αυτές.

Οι αποκαλύψεις του Νικολά Σαρκοζί για την φυλάκισή του – «20...

Σκέτη «κόλαση» ήταν η παραμονή είκοσι ημερών του Νικολά...

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που...

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Πένθος για τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη

Δύσκολες ώρες περνάει ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.Ο ηθοποιός έχασε τον...

«Μόλις Χθες» – Αυτά είναι τα νέα πρόσωπα της σειράς

Εξελίξεις και αδιέξοδα στη ζωή των ηρώων στα καινούργια επεισόδια της σειράς, από τη Δευτέρα 3 Ιανουαρίου στις 18.45, στον ΣΚΑΪ

Νέα δεδομένα δημιουργούνται στις ζωές των ηρώων της καθημερινής σειράς «Μόλις Χθες», που επιστρέφει με ολοκαίνουρια επεισόδια από τη Δευτέρα 3 Ιανουαρίου στις 18.45, στον ΣΚΑΪ. Οι εντάσεις και οι απειλές δεν σταματούν.

Ο έρωτας κυριαρχεί αλλά η ζήλια είναι ισχυρός αντίπαλος. Ύπουλα και σκοτεινά σχέδια μπαίνουν σε εφαρμογή. Πόσο έτοιμοι είναι οι ήρωές μας να αντιμετωπίσουν τις νέες προκλήσεις;

Ο άγριος καβγάς του Μιχάλη και του Σπύρου μπροστά στα μάτια της τρομοκρατημένης Κατερίνας φέρνει και άλλα εμπόδια στην προσπάθεια του Μιχάλη να συναντά την κόρη του. Η μικρή υπόσχεται στον Σπύρο να το κρατήσει κρυφό, αλλά προδίδει την εμπιστοσύνη του.

Η Λουίζα προσπαθεί να προσεγγίσει τον Σπύρο, ο οποίος έχει φύγει από το σπίτι και αρνείται να της μιλήσει. Τελικά, τον πείθει να επιστρέψει αλλά δεν γνωρίζει τα σκοτεινά σχέδιά του, που δεν είναι άλλα από την οικονομική καταστροφή του Ομίλου Κεχαγιά.

Η Έλενα συνεχίζει να ζει με τον φόβο του Νώντα και τελικά αποφασίζει να τον εξαφανίσει μία και καλή από τη ζωή της. Μετά το έγκλημά της, πανικοβάλλεται και εκμυστηρεύεται την πράξη της, ζητώντας βοήθεια. Η αποκάλυψη σοκάρει τον Μιχάλη, τη Μαρία και τον Αχιλλέα, που ψάχνουν να βρουν μία λύση για να βγουν αλώβητοι από αυτή την ιστορία. Η Έλενα, αν και βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση, τυφλωμένη από τη ζήλια, ξεσπά για μία ακόμη φορά στη Λουίζα.

Η Μαρία μαθαίνει για την απιστία του Μιχάλη με τη Λουίζα και γίνεται έξαλλη. Επιπλέον, μαζί με τον Θάνο ψάχνουν να βρουν στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι τα αρχαία που βρέθηκαν στο κτήμα του Θάνου έχουν μπει εκεί από τους ανθρώπους του Σπύρου.

Η οικογένεια Λάμπρου είναι σε αναβρασμό για την παρουσίαση του βιβλίου της Δάφνης. Τα πράγματα θα πάρουν μια απρόσμενη τροπή όταν η παρουσίαση τελειώσει επεισοδιακά με έναν ακόμη καβγά του Αντώνη με τον Ιάσονα. Η Δάφνη όμως είναι ικανοποιημένη και αποφασίζει να κάνει μία νέα αρχή και να ασχοληθεί με τον εαυτό της και το Ίδρυμα.

Ο Αντώνης βρίσκεται σε αδιέξοδο από τον εκβιασμό του Σπύρου αλλά αποκτά έναν άσσο στο μανίκι του όταν ανακαλύπτει την παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη.

Η Κορίνα, μετά τη φωτογράφιση, συναντά ξανά τον Άλκη. Δεν της είναι αδιάφορος αλλά είναι και ένα παζλ για δυνατούς λύτες.

Η Χριστίνα βγαίνει επιτέλους ραντεβού με τον Αχιλλέα και κάτι όμορφο γεννιέται μεταξύ τους. Όμως το κρατούν κρυφό απ’ όλους, αφού δεν ξέρουν την αντίδραση των οικογενειών τους.

Ο Ορέστης ψάχνει τρόπο να προσβάλει τη διαθήκη της Νόρας και να μην παραχωρηθεί το σπίτι της Κηφισιάς στον Μιχάλη. Απέναντί του έχει την αντίσταση της Λουίζας, που θέλει να τιμήσει τις τελευταίες επιθυμίες της μητέρας τους.

Η υπερβολική ζήλια του Χρήστου για την Κέλλυ θα του βγάλει έναν πιο επιθετικό εαυτό.

Νέα πρόσωπα καταφθάνουν στον Πόρο και “ανακατεύουν την τράπουλα”. Ο Στέφανος (Μέμος Μπεγνής) έρχεται στο νησί για να κλείσει τους λογαριασμούς του παρελθόντος με τον Σπύρο αλλά η συνάντησή του με τη Μαρία θα είναι καθοριστική για τη συνέχεια. Η Λήδα (Τατιάνα Μελίδου) εμφανίζεται και θυμίζει στον Άλκη (Νίκος Πολυδερόπουλος) όλα αυτά που προσπαθεί να ξεχάσει.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Βρέθηκε η Ναταλία Λιονάκη – Δείτε πού βρίσκεται και τι κάνει;

Πολύς λόγος και ανησυχία υπήρξε το τελευταίο διάστημα για...

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

Η εξομολόγηση της Νάντιας Κοντογεώργη για την υγεία της: «Πέρυσι ξεκίνησε η περιπέτειά μου»

Η Νάντια Κοντογεώργη αποκάλυψε την περιπέτεια υγείας της και πόσταρε φωτογραφία της έξω από το νοσοκομείο.




Μποζουκια Αθηνα