Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Δημήτρης Αλεξανδρής: Πού εντοπίσαμε τον ηθοποιό;

Ο Δημήτρης Αλεξανδρής «σκίζει» με την ερμηνεία του στη σειρά «Να μ’αγαπάς». Ο καταξιωμένος ηθοποιός παρά τα καθημερινά και πολύωρα γυρίσματα της σειράς βρήκε χρόνο και πήγε να δει συναδέλφους του σε παράσταση.

Ξέσπασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Πνιγόμαστε στην πρώτη μεγάλη βροχή, τα μαύρα μας...

Στην έναρξη της εκπομπής «Buongiorno» της Πέμπτης όπως ήταν αναμενόμενο μίλησαν για την κακοκαιρία.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Κιμ Κατράλ: Παντρεύτηκε η «Σαμάνθα» του «Sex and the city» τον κατά...

Η Κιμ Κατράλ στα 69 της παντρεύτηκε τον σύντροφό της, Russel Thomas στο Λονδίνο. Η πρωταγωνίστρια του «Sex and the city» με τον νεότερο συνάδελφό της

Ομάδα αγνώστων επιτέθηκε σε συνεργείο της ΕΡΤ και στη δημοσιογράφο

Συνεργείο της ΕΡΤ δέχθηκε επίθεση από ομάδα αγνώστων ενώ βρισκόταν στην ΑΣΟΕΕ για να καλύψουν μία διαμαρτυρία φοιτητών. Η δημοσιογράφος Ελίνα Κολύβα βγήκε στο δελτίο της ΕΡΤ και είπε τι συνέβη.

«Υπάρχει λόγω των γεγονότων συγκέντρωση των φοιτητών στον προαύλιο χώρο. Εμείς ήμασταν με τον εικονολήπτη τον Κώστα Παπαδάκη έξω από το πανεπιστήμιο, μιλούσαμε και έκαναν δηλώσεις οι φοιτητές για το δελτίο της ΕΡΤ, για να μας πουν όλα αυτά που συμβαίνουν. Κάποια στιγμή εκεί που μας έκανε δηλώσεις ο φοιτητής μου λέει ο εικονολήπτης πως πρέπει να φύγουμε γιατί έρχονται τρέχοντας κάποια άτομα και του είπα δεν είδα κάποιον.

Κλείνει τη κάμερα και με τραβάει καθώς ερχόντουσαν άτομα με κουκούλες και κρατούσαν καφέδες και μπουκάλια και τα εκσφενδόνισαν πάνω μας, και μας κυνηγούσαν. Εμένα μου άρπαξαν το μικρόφωνο αλλά το τράβηξα πίσω, όλα αυτά έγιναν αστραπιαία».

https://vimeo.com/665602220

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η



Μποζουκια Αθηνα