Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Τσακώσαμε» την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στο κέντρο της Αθήνας – Δείτε πόσο κοστίζει...

Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ τρέχει και δε φτάνει από τότε που ήρθε στη χώρα μας καθώς η θέση της πρέσβειρας των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα είναι απαιτητική και με πολλές υποχρεώσεις.

Χώρισαν μια ανάσα από τα Χριστούγεννα – Αυλαία στη σχέση ζευγαριού της...

Από κοινού αντιλήφθηκαν πως η σχέση ολοκληρώθηκε και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Ο Δημήτρης Οικονόμου αποχώρησε από την εκπομπή – Τι συνέβη;

Ο Δημήτρης Οικονόμου κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Σήμερα»...

Αγνώριστος ο ηθοποιός πριν από 34 χρόνια

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι καταξιωμένος ηθοποιός της χώρας μας. Τον αναγνωρίσατε;

«H γη της ελιάς»: Φωτογραφίες από τα γυρίσματα στο Παρίσι

Μία ρομαντική έκπληξη επιφυλάσσει «H γη της ελιάς» για τους τηλεθεατές.

Η δραματική σειρά του MEGA που καθηλώνει το κοινό με τις ανατρεπτικές εξελίξεις και τις συναρπαστικές ιστορίες των ηρώων της, ετοιμάζεται να μας ταξιδέψει στο μαγευτικό Παρίσι.

Μετά τον πολυαναμενόμενο γάμο τους, τον οποίο θα δούμε σύντομα να τελείται στη Μάνη ενώπιον φίλων και συγγενών, η Ιουλία Βρεττάκου (Αντιγόνη Κουλουκάκου) και ο Γιώργης Κουράκος (Αλέξανδρος Μαρτίδης) αποφασίζουν να κάνουν ένα ρομαντικό, γαμήλιο ταξίδι στην Πόλη του Φωτός.

Το αγαπημένο ζευγάρι της σειράς, μαζί με τον σκηνοθέτη Αντρέα Γεωργίου, βρέθηκαν στο Παρίσι και πραγματοποίησαν γυρίσματα σε μερικές από τις πιο όμορφες τοποθεσίες της γαλλικής πρωτεύουσας.

Διαβάστε επίσης: Αλέξανδρος Μαρτίδης – Η 9χρονη κόρη και η αγάπη για τις μηχανές και το τραγούδι

Οι δύο ήρωες που «δημιούργησε» η Βάνα Δημητρίου, θα μας «ξεναγήσουν» στην πόλη του έρωτα και θα μας χαρίσουν τρυφερά ενσταντανέ.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η



Μποζουκια Αθηνα