Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Ο Δημήτρης Οικονόμου αποχώρησε από την εκπομπή – Τι συνέβη;

Ο Δημήτρης Οικονόμου κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Σήμερα»...

Αγνώριστος ο ηθοποιός πριν από 34 χρόνια

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι καταξιωμένος ηθοποιός της χώρας μας. Τον αναγνωρίσατε;

Δημήτρης Αλεξανδρής: Πού εντοπίσαμε τον ηθοποιό;

Ο Δημήτρης Αλεξανδρής «σκίζει» με την ερμηνεία του στη σειρά «Να μ’αγαπάς». Ο καταξιωμένος ηθοποιός παρά τα καθημερινά και πολύωρα γυρίσματα της σειράς βρήκε χρόνο και πήγε να δει συναδέλφους του σε παράσταση.

Ξέσπασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Πνιγόμαστε στην πρώτη μεγάλη βροχή, τα μαύρα μας...

Στην έναρξη της εκπομπής «Buongiorno» της Πέμπτης όπως ήταν αναμενόμενο μίλησαν για την κακοκαιρία.

Αυτά τα πρόσωπα θα μπουν για να ενισχύσουν το «Breakfast @Star»

Στόχος τα διψήφια νούμερα στην τηλεθέαση

Αέρας ανανέωσης με ενίσχυση από γνωστούς δημοσιογράφους για ένα καλύτερο τηλεοπτικό πρωινό! Με δυνατά ονόματα δημοσιογράφων στο καλλιτεχνικό ρεπορτάζ μπορεί το «Breakfast@Star» να κάνει μια καλή εκκίνηση από το φθινόπωρο του 2022 στο κανάλι της Κάτω Κηφισιάς, αλλά οι αλλαγές στο πάνελ θα γίνουν οσονούπω.

Το Star επέλεξε φέτος να δοκιμάσει μια καινούργια συνταγή χρησιμοποιώντας νέα πρόσωπα, ποντάροντας στο πολύ δεμένο ραδιοφωνικό δίδυμο Ελίνα Παπίλα και Γιώργος Καρτελιάς. Oταν όμως ξεκινά κάτι καινούργιο που θα παλέψει κόντρα σε πετυχημένες εκπομπές, το κανάλι πρέπει να βρει τα καλύτερα ονόματα δημοσιογράφων για να πλαισιώσουν το βασικό δίδυμο των παρουσιαστών και να ενισχύσουν τη θεματολογία τους.

Όπως ακούγεται, σε μια πρόσφατη έρευνα που έγινε στο Star είδαν ότι από το «Breakfast@Star» λείπουν τα στοιχεία του gossip και του τηλεοπτικού ρεπορτάζ, που αφθονούν στις εκπομπές του ανταγωνισμού. Σκέφτηκαν λοιπόν να ενισχύσουν την ομάδα με κάποιο πρόσωπο που έχει γνώσεις πάνω σε αυτό το αντικείμενο. Ανάμεσα στα πρόσωπα που έχουν συμπεριληφθεί στη λίστα των υποψήφιων συνεργατών είναι αυτά του Χάρη Λεμπιδάκη, του Νίκου Γεωργιάδη και του Παναγιώτη Χατζηδάκη.

Κακά τα ψέματα, οι τρεις δημοσιογράφοι έχουν θητεία στα πάνελ, τηλεοπτικό εκτόπισμα αλλά και αποκλειστικές ειδήσεις. Αυτό βεβαίως δεν σημαίνει ότι το «Breakfast@Star» θα αποκτήσει το στοιχείο της ενημέρωσης όπως οι αντίστοιχες πρωινές εκπομπές, αλλά ότι θέλει να ασχοληθεί περισσότερο με τη lifestyle επικαιρότητα.

Οι αλλαγές που αναμένεται να γίνουν σύντομα είναι ένα σημαντικό test drive για το πώς πρέπει να κινηθεί η πρωινή ζώνη του Star την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, ώστε να χτυπήσει διψήφια νούμερα στην τηλεθέαση!

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.



Μποζουκια Αθηνα