Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου, 2026

Βρήκαμε τον Γιάννη Λάτσιο να βολτάρει στο κέντρο της Αθήνας

Ο Γιάννης Λάτσιος κομψά ντυμένος έκανε βόλτα στο κέντρο...

Η σόουμπιζ στη θεατρική αυλή της «Κυράς της Ρω»

Αποθέωση γνώρισε η «Κυρά της Ρω» στην πρεμιέρα της...

Τέλος η αυτοεξορία της Ελεν ΝτιΤζένερις

Η 68χρονη τηλεπαρουσιάστρια ξόδεψε 22.850.000 ευρώ για να αγοράσει έπαυλη στη γειτονιά των διασήμων, στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνιας των ΗΠΑ.

Αποκαλύψεις στο «Να μ’αγαπάς»: Ο Άγγελος λέει στη Ζωή για τα συναισθήματά...

Πολλές και συγκλονιστικές οι εξελίξεις της σειράς «Να μ’αγαπάς».

Η ενόχληση του Παππά με τον Μικρούτσικο: «Λίγο παραπάνω αδιάκριτη η ερώτηση για πρώτη επαφή»

Ο Αλέξης Παππάς ήταν καλεσμένος της εκπομπής «Super Κατερίνα» και ενοχλήθηκε με τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Με το καλησπέρα σας ο παρουσιαστής φάνηκε να τον περιμένει στη γωνία για να του πει τι τον ενοχλεί σε εκείνον και στην εικόνα που έβγαλε στο ριάλιτι αγάπης.

Διαβάστε επίσης: Μικρούτσικος: «Αλέξη ήσουν ο βασιλιάς της τοξικότητας του 2021» – Παππάς: «Το “χόντρυνες” λίγο»

Μιλώντας για το χωρισμό του με την Αθηνά που γνώρισε στο «The Bachelor» ο Ανδρέας Μικρούτσικος του έκανε μια ερώτηση που τον ενόχλησε.

«Προσπαθήσαμε να τα βρούμε, προσπαθήσαμε να βρούμε κοινά σημεία επαφής αλλά τελικά η απόσταση έδειξε ότι δεν μπορούμε να είμαστε μαζί. Στα ταξίδια και στις αποστάσεις είμαι σίγουρα αλλεργικός. Και με την Αλέσια ήταν μια σχέση στο εξωτερικό και το προσπαθήσαμε. Είχαμε μια επικοινωνία, τα λέγαμε τακτικά αλλά είπαμε από κοινού ότι πληγώνει περισσότερο και τους δυο μας να προσπαθούμε να κρατήσουμε επαφές. Η επαγγελματική δραστηριότητα της Αθηνάς είναι στην Αμερική και εμένα είναι εδώ. Η Αθηνά έλεγε ότι θα μείνει στην Ελλάδα».

Με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να τον ρωτάει: «Ολοκληρώσατε τη σχέση σας με την Αθηνά όσο ήσασταν μαζί;».

«Δεν ολοκληρώσαμε τη σχέση μας με την Αθηνά. Δεν νομίζω ότι αυτή η ερώτηση είναι της ώρας, βλέπουν και παιδιά. Δεν έχει να κάνει με στρατηγική. Στα πλαίσια ενός reality οι καταστάσεις που βιώνεις σε φέρνουν πιο κοντά, δεν έχεις εξωτερικούς παράγοντες που σε επηρεάζουν. Ήταν από κοινού η απόφαση μας. Δεν ξέρω αν είναι πληγωμένη. Δεν νομίζω ότι ενδιαφέρει τον κόσμο, αν ολοκληρώσαμε με την Αθηνά. Δηλαδή αν γινόταν τι θα άλλαζε; Δεν έχεις ακούσει σχέσεις να έχουν ολοκληρώσει και να χωρίζουν; Να μη στεκόμαστε εκεί. Ήταν λίγο παραπάνω αδιάκριτη, για πρώτη επαφή», απάντησε ο Αλέξης Παππάς.

Στη συνέχεια ο Ανδρέας Μικρούτσικος σχολίασε τη στάση του και στο «Survivor» και γενικότερα η συζήτηση ήταν ένα παιχνίδι πινγκ πονγκ.

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Κώστας Μακέδος: Καθηλωμένος εδώ και μήνες σε καρέκλα – Η μάχη με την παχυσαρκία

Μάχη με την παχυσαρκία δίνει ο Κώστας Μακέδος. Ο...

Λάκης Ραπτάκης: Έφυγε ξαφνικά ο επιχειρηματίας και πρώην σύντροφος της Βάνας Μπάρμπα

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Λάκης Ραπτάκης στα 79 του. Ο επιχειρηματίας υπέστη ανακοπή καρδιάς στο σπίτι του στη Γλυφάδα

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.