Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025

Λαμπερή πρεμιέρα για ένατη χρονιά για τα «Χριστούγεννα του Σκρουτζ»

Με κατάμεστο θέατρο και αδιάκοπο χειροκρότημα έγινε για 9η...

Γιορτινό «δώρο» στην Κάιλι Μινόγκ

Για πρώτη φορά στην καριέρα της, που άρχισε τη...

Κουκουράκης και Χάσκα τα… τσούγκρισαν στο Ιnstagram

Τηλεοπτικοί εραστές ναι... αλλά στην πραγματικότητα unfollow! Δύσκολα θα...

Πέννυ Ρόγκα στο PS Blog: «Υπήρξαν φίλοι μου που εξαφανίστηκαν όταν νόσησα...

Ένας χρόνος έχει περάσει από την ημέρα που η...

Γυναικεία υπόθεση το απογευματινό του ΑΝΤ1

Τρεις ντάμες ξιφουλκούν... για την απογευματινή ζώνη του ΑΝΤ1!

Μέγα ζητούμενο έχει γίνει για το κανάλι του Αμαρουσίου η ενεργοποίηση της απογευματινής του ζώνης, ώστε να σπάσουν το μονοπώλιο του Νίκου Ευαγγελάτου.

Απέναντι, λοιπόν, από το ενημερωτικό μαγκαζίνο του θα βρεθούν σε ειδησεογραφική εκπομπή στον ΑΝΤ1 την επόμενη τηλεοπτική σεζόν μία από τις Μαρία Σαράφογλου, Ρίτσα Μπιζόγλη, Ντόρα Κουτροκόη, αφού ο Γιώργος Λιάγκας απέκλεισε την πιθανότητα να ασχοληθεί με το slot 16.00 έως 18.00.

Αυτό είναι, όπως ακούγεται, το σενάριο για να σωθεί το κανάλι του Αμαρουσίου από τα χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης στη συγκεκριμένη ζώνη, που επηρεάζουν όλο το γενικό σύνολο της θεαματικότητας του σταθμού!

Δεν είναι παράλογο που ο ΑΝΤ1 ψάχνει τα πατήματά του για το πρόγραμμα της ερχόμενης τηλεοπτικής σεζόν Οκτώβριος 2022-2023. Ο διακαής πόθος της διοίκησης του σταθμού είναι μια απογευματινή ενημερωτική εκπομπή τύπου «Live News» και αυτή τη φορά αυτή η επιθυμία μοιάζει να πραγματοποιείται. Υπάρχει και μια περίπτωση αν τα νούμερα τηλεθέασης του σταθμού πέσουν και άλλο, το όλο εγχείρημα να ενεργοποιηθεί αμέσως μετά το Πάσχα!

Οι επικρατέστερες παρουσιάστριες είναι, λοιπόν, η Μαρία Σαράφογλου, η Ρίτσα Μπιζόγλη και η Ντόρα Κουτροκόη. Ωστόσο, προβάδισμα φαίνεται πως έχει η Ρίτσα Μπιζόγλη.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Καρύδη – Αθερίδης: Χώρισαν μετά από 23 χρόνια

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση χωρισμού της Σμαράγδας Καρύδη...

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην πίστα με πρώην και νυν ανάμεσα στους θαμώνες

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η special guest live εμφάνιση που...

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...






Μποζουκια Αθηνα