Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025

Κουκουράκης και Χάσκα τα… τσούγκρισαν στο Ιnstagram

Τηλεοπτικοί εραστές ναι... αλλά στην πραγματικότητα unfollow! Δύσκολα θα...

Πέννυ Ρόγκα στο PS Blog: «Υπήρξαν φίλοι μου που εξαφανίστηκαν όταν νόσησα...

Ένας χρόνος έχει περάσει από την ημέρα που η...

Μελίνα Νικολαΐδη και Νίκος Οικονομόπουλος έχουν έρθει κοντά και στηρίζουν ο ένας...

Ενας νέος άντρας έχει μπει στη ζωή της Μελίνας...

Πρώτη κοινή εμφάνιση Αλεξάνδρου – Ελληνίδου

Πρώτη κοινή κοσμική εμφάνιση για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και...

«Φλόγα και άνεμος»: Με δυνατό καστ η νέα σειρά της ΕΡΤ

Παρουσιάζονται 80 χρόνια ελληνικής ιστορίας μέσα από τη σχέση του «Γέρου της Δημοκρατίας» και της θρυλικής Κυβέλης

Ένας κι ένας! H «Espresso» αποκαλύπτει το λαμπρό καστ των ηθοποιών της σειράς «Φλόγα και άνεμος» που θα δούμε τη νέα τηλεοπτική σεζόν στην ΕΡΤ!

Ως γνωστόν, η σπουδαία η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη θα υποδυθεί την εμβληματική ηθοποιό Κυβέλη και ο σημαντικός συνάδελφός της Αρης Λεμπεσόπουλος τον Γεώργιο Παπανδρέου στο σίριαλ που θα ξεδιπλώνει πτυχές του έρωτά τους!

Ποιοι θα είναι όμως δίπλα τους και θα τους δούμε σε κεντρικούς ρόλους; Δημήτρης Καταλειφός, Λένα Παπαληγούρα, Θέμις Μπαζάκα και Αργύρης Πανταζάρας μπαίνουν και αυτοί στη… μηχανή του χρόνου για το σίριαλ που θα αποτελέσει ουσιαστικά τη ναυαρχίδα του Ραδιομεγάρου αναφορικά με τη μυθοπλασία για το νέο πρόγραμμα!

Πρόκειται για μια τηλεοπτική υπερπαραγωγή 12 επεισοδίων, βασισμένη στο ομώνυμο μπεστ σέλερ μυθιστόρημα του συγγραφέα Στέφανου Δάνδολου, που διατρέχει 80 χρόνια ελληνικής ιστορίας μέσα από τις ζωές του «Γέρου της Δημοκρατίας» και της θρυλικής πρωταγωνίστριας του θεάτρου.

Μάλιστα, μέσα από τη σειρά θα έρθουν στην επιφάνεια ανέκδοτες επιστολές των δύο πνευματικών ανθρώπων που αποτελούν και τον αρχειακό θησαυρό του βιβλίου. Να σημειωθεί ότι η σκηνοθεσία θα είναι της Ρέινας Εσκενάζυ, ενώ η σεναρογριάφος Ρένα Ρίγγα έχει αναλάβει τη διασκευή του μυθιστορήματος, με τον Γιώργο Χατζηνάσιο να γράφει την πρωτότυπη μουσική της σειράς. Τα γυρίσματα θα αρχίσουν λίγο μετά το Πάσχα, μια και η πρεμιέρα θα γίνει στην ΕΡΤ1 τον Σεπτέμβριο.

Argiris Pantazaras sasmos rolos

Το ζευγάρι σε νεαρή ηλικία θα αποδώσουν η Μαρία Παπαφωτίου και ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης, ενώ ο Κώστας Γάκης θα υποδυθεί τον Αλέκο Παναγούλη, με πολλά ονόματα από το ελληνικό θέατρο να ζωντανεύουν στο γυαλί τη Μαρίκα Κοτοπούλη, τη Σοφία Μινέικο, τον Δημήτρη Χορν και άλλους. Η σειρά εποχής θα ξεκινάει από τις αρχές του 20ού αιώνα, ακολουθώντας τα πρώτα βήματα των πρωταγωνιστών, ενώ ταυτόχρονα θα παρακολουθούμε τα γεγονότα που συνέβησαν μεσούσης της χούντας, το φθινόπωρο του 1968, όταν πέθανε ο «Γέρος της Δημοκρατίας».

Ολα αρχίζουν όμως με το σκάνδαλο της Κυβέλης με τον Κώστα Θεοδωρίδη το 1907, τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο, τη γνωριμία της με τον Παπανδρέου στη Χίο του 1920, τα Ιουλιανά, τον παράνομο δεσμό που κράτησε χρόνια, την εκρηκτική σχέση της με την Κοτοπούλη, αλλά και τον μοιραίο χωρισμό τους που ουδέποτε επισφραγίστηκε, αφού δεν πήραν διαζύγιο ποτέ.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Καρύδη – Αθερίδης: Χώρισαν μετά από 23 χρόνια

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση χωρισμού της Σμαράγδας Καρύδη...

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...






Μποζουκια Αθηνα