Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου, 2025

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Στη Λεμεσό διαπρέπει η Στέλλα Καπεζάνου

Η Edit Gallery στη Λεμεσό παρουσιάζει την έκθεση «Pretty Little Crimes», σηματοδοτώντας την τρίτη ατομική έκθεση της Στέλλας Καπεζάνου στην γκαλερί.

Η «Απαγωγή» – θρίλερ που κόβει την ανάσα διά χειρός Νικολούλη

Η οικοδέσποινα μιας από τις μακροβιότερες εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης, του «Φως στο τούνελ», θέλησε να ρίξει περισσότερο φως στο σκοτάδι, για αυτό έγραψε το έκτο της βιβλίο με τίτλο «Απαγωγή»,

Περισσότερες αλήθειες θέλει να αποκαλύψει η Ζήνα Κουτσελίνη

Όταν η τηλεθέαση χτυπάει στο δυναμικό κοινό 27,6% και το τηλεφωνικό κέντρο του Star σπάει από κλήσεις για λίγο extra «δόση από Ζήνα Κουτσελίνη», κάτι πρέπει να δει με σύνεση η ηγετική πυραμίδα του καναλιού!

koytselinh_5

Από σήμερα η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» επανέρχεται στην κανονική της διάρκεια (12.00-14.00), αν και θεωρούμε ότι είναι κάτι που θα πρέπει μάλλον να επανεξετάσει το Star, καθώς και η εκπομπή ευνοείται από την επικαιρότητα, αλλά κυρίως γιατί δίνει μεγάλο πουσάρισμα στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων με τον Γιώργο Ευγενίδη! Με λίγα λόγια, δίνει ένα lead in που πολλά κανάλια θα ζήλευαν και, αν δεν είχαν, θα έπρεπε σίγουρα να εφεύρουν!

Το Σάββατο 9 Απριλίου 2022 συμπληρώθηκε ένα έτος από τη στυγνή δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ και η Ζήνα Κουτσελίνη αφιέρωσε στον δημοσιογράφο την εκπομπή της Παρασκευής.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», όπου εργαζόταν ο Γιώργος Καραϊβάζ, είχε ζητήσει από καιρό από το Star η εκπομπή να είναι μεγαλύτερης διάρκειας και τη συγκεκριμένη ημέρα να μην παίξει η ξένη σειρά «Ντετέκτιβ Μονκ».

Φυσικά, όταν η Ζήνα Κουτσελίνη το ζητούσε από τη διοίκηση του Star, δεν μπορούσε να προβλέψει ότι κάτι ανάλογο θα συνέβαινε έτσι κι αλλιώς λόγω του θρίλερ της Πάτρας, με το οποίο ασχολείται η εκπομπή όλο το τελευταίο διάστημα, και μάλιστα με τεράστια επιτυχία. Πάντως, ίσως στο Star καλό θα ήταν να ψαλιδίσουν τον «Ντετέκτιβ Μονκ», καθώς η Ζήνα είναι καλύτερη… ντετέκτιβ!

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Βρέθηκε η Ναταλία Λιονάκη – Δείτε πού βρίσκεται και τι κάνει;

Πολύς λόγος και ανησυχία υπήρξε το τελευταίο διάστημα για...




Μποζουκια Αθηνα