Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025

Μελίνα Νικολαΐδη και Νίκος Οικονομόπουλος έχουν έρθει κοντά και στηρίζουν ο ένας...

Ενας νέος άντρας έχει μπει στη ζωή της Μελίνας...

Πρώτη κοινή εμφάνιση Αλεξάνδρου – Ελληνίδου

Πρώτη κοινή κοσμική εμφάνιση για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και...

Βασίλης Σίμος: «Μαύρα» Χριστούγεννα για τον πρώην παίκτη του «Survivor»

Την ώρα που οι περισσότερες οικογένειες ετοιμάζονται να γιορτάσουν...

H Bάνα Μπάρμπα κοντά στους τροφίμους του Γηροκομείου Αθηνών

Ήταν μια χριστουγεννιάτικη αγκαλιά από εκείνες που δεν ξεχνιούνται....

Η βραδινή ζώνη στα κανάλια προσαρμόζεται στο κλίμα κατάνυξης της Μεγάλης Εβδομάδας

Prime time με «Ιησού...»

Ώρα… για τηλεοπτική κατάνυξη, με τα «θηρία» της prime time ζώνης να λουφάζουν για λίγες ημέρες λόγω της Μεγάλης Εβδομάδας! «Σασμός», «Γη της Ελιάς», «Αγριες μέλισσες», «Survivor», «MasterChef» δεν θα κάνουν παρέα στους τηλεθεατές τις ημέρες του Θείου Πάθους και μάλιστα τα περισσότερα από αυτά τα προγράμματα θα προβληθούν μέχρι τη Μεγάλη Τρίτη!

Μια ανάσα πλέον μας χωρίζει από τη Μεγάλη Εβδομάδα και οι αλλαγές στο πρόγραμμα των καναλιών εξαιτίας του Πάσχα είναι αναμενόμενες, κυρίως στη ζώνη πράιμ τάιμ που είναι και η πιο επικερδής αλλά και η πιο ανταγωνιστική.

Ποιες σειρές και ποια προγράμματα θα μας κρατήσουν συντροφιά και ποια θα επιχειρήσουν «εξοικονόμηση δυνάμεων»; Σχεδόν όλα τα προγράμματα που κάνουν διψήφια ποσοστά θεαματικότητας!

Έτσι ο ΑΝΤ1 βάζει για ακόμη μία χρονιά τον «Ιησού από τη Ναζαρέτ» και τη «Βίβλο» καθ’ όλη τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας, γεγονός που σημαίνει ότι οι «Αγριες μέλισσες» σταματούν και δίνουν ραντεβού στους τηλεθεατές μετά τις γιορτές. Το αριστούργημα του Φράνκο Τζεφιρέλι θα το απολαύσουμε στη μικρή οθόνη από τη Μεγάλη Τρίτη στις 21.00 και στις 23.00 θα ακολουθεί η «Βίβλος».

Στον Αlpha, από την άλλη, ο «Σασμός» θα συνεχιστεί κανονικά μέχρι και τη Μεγάλη Τετάρτη, ενώ τη Μεγάλη Πέμπτη θα προβληθεί ελληνική ταινία.

Στον Σκάι και στο Star έχουν επιλέξει να συμπλεύσουν, καθώς τόσο το «Survivor» όσο και το «MasterChef» θα βρίσκονται στον τηλεοπτικό αέρα μέχρι και τη Μεγάλη Τρίτη, ενώ τις υπόλοιπες ημέρες θα αντικατασταθούν με ξένες θρησκευτικές ταινίες, κάτι που θα συμβεί και στο Mega με τη «Γη της Ελιάς», με το κανάλι να μεταδίδει τη Μεγάλη Εβδομάδα σε επανάληψη τον πρώτο κύκλο της αυτοβιογραφικής σειράς «Αγιος Παΐσιος: Από τα Φάρασα στον Ουρανό» που στην πρώτη προβολή της σημείωσε μεγάλη επιτυχία.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην πίστα με πρώην και νυν ανάμεσα στους θαμώνες

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η special guest live εμφάνιση που...

Καρύδη – Αθερίδης: Χώρισαν μετά από 23 χρόνια

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση χωρισμού της Σμαράγδας Καρύδη...

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...






Μποζουκια Αθηνα