Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Ενοχλημένος ο Γιώργος Αμούτζας μετά από ερώτηση για την προσωπική του ζωή

Ο Γιώργος Αμούτζας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@star» και...

O Γιώργος Παπαγεωργίου στο Game Time στέλνει διπλά χαμόγελα στα παιδιά με...

O Γιώργος Παπαγεωργίου στο Game Time στέλνει διπλά χαμόγελα στα...

Κέλλυ Κελεκίδου: Η φωνή της έγινε σύμμαχος των πρωταγωνιστριών της «Vaginahood» σε...

To δικό της λιθαράκι στην τεράστια προσπάθεια, υπέρ οργανώσεων προστασίας γυναικών, που κάνει η ομάδα της παράστασης «Vaginahood», θέλησε να βάλει η Κέλλυ Κελεκίδου.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

«Σασμός» spoiler: Ο Αστέρης μαθαίνει ότι έχει γιο με την Αργυρώ

Είναι όμως άρρωστος και γίνεται δότης για να τον σώσει

Τη στιγμή που οι πρωταγωνιστές της σειράς «Σασμός» στον Alpha κάνουν ολιγοήμερες διακοπές με τους δικούς τους ανθρώπους για να γιορτάσουν το Πάσχα, έσκασε το πιο φλογερό σπόιλερ για τον Αστέρη και την Αργυρώ!

Όπως ακούγεται, ο Αστέρης μαθαίνει ότι έχει παιδί με την Αργυρώ, τον μικρό Πετρή, και ότι αυτός μπορεί να σώσει την υγεία του, καθώς είναι ο μόνος συμβατός δότης για μεταμόσχευση! Έτσι πληροφορείται, λοιπόν, ότι έχει γιο και κάνει τον περίφημο… σασμό με την Αργυρούλα!sasmos marina argiro

Μπορεί οι σεναριογράφοι να μην έχουν αφήσει να φανεί πώς η Αργυρώ έχει γίνει μαμά, αλλά δεν είναι λίγες οι σκηνές που το έχουν αφήσει να εννοηθεί. Αν κανείς παρατηρήσει την Αργυρώ, όταν μιλά στο τηλέφωνο με τον Σταύρο πάντα ρωτάει «τι κάνετε;», ενώ πολλές φορές η ίδια λέει «μου λείπετε». Σεναριακά, η δίκη του Αστέρη πήγε τους τηλεθεατές ενάμιση χρόνο μετά.

Η Αργυρώ επιστρέφει στα Γιάννενα μετά την αθώωση του μεγάλου της έρωτα και οι τηλεθεατές θα τη δούνε σε μια πολύ συγκινητική σκηνή με τον μικρό Πετρή, που είναι ο καρπός του έρωτά της με τον Αστέρη. Πιθανολογείται ότι το κοινό της σειράς θα δει σε flashback τον γάμο της με τον Σταύρο, τη γέννηση του αγοριού αλλά και τη βάφτισή του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δρόμος για τον «Σασμό» θα ανοίξει σιγά σιγά, προς το τέλος του πρώτου κύκλου της σειράς, αλλά θα είναι δύσκολος.

Η Αργυρώ θα διαπιστώσει ότι ο μικρός της γιος έχει προβλήματα υγείας. Εχοντας ήδη γυρίσει μαζί με τον Σταύρο αλλά και τη Μαρίνα στα Γιάννενα, αρχίζει να ψάχνει το θέμα με την υγεία του μικρού. Τα πράγματα, όμως, δεν είναι καλά, διότι το παιδί πάσχει από κάτι σοβαρό. Η αγωνία όλων για να το σώσουν μεγαλώνει. Ολα αυτά τα προβλήματα, φυσικά, τα πάρε δώσε με τα νοσοκομεία και ο αγώνας που κάνουν στα Γιάννενα, τα γνωρίζει ο Αντώνης, ο οποίος βρίσκεται στο πλευρό της Μαρίνας, της συμπαραστέκεται και επικοινωνεί συνέχεια μαζί της. Φυσικά, ο Αντώνης ξέρει ότι ο μικρός Πετρής είναι γιος του Αστέρη.

Μέσα σε αυτόν τον αγώνα για να σώσουν το παιδί από βέβαιο θάνατο οι γιατροί μιλούν για μεταμόσχευση. Ότι ο μικρός μπορεί να σωθεί, αρκεί να βρεθεί κάποιος δότης. Χωρίς καμία σκέψη η Αργυρώ και η Μαρίνα τρέχουν πρώτες να κάνουν τις σχετικές εξετάσεις, όμως τα αποτελέσματα δεν είναι θετικά. Η Μαρίνα μιλάει στον Αντώνη απελπισμένη κι εκείνος, από τη δική του πλευρά, κάνει το σωστό. Το παιδί έχει πατέρα κι αυτός είναι ο μόνος που μπορεί να το σώσει. Έτσι ο Αστέρης μαθαίνει ότι έχει γιο και τον σώζει!

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Χώρισαν μια ανάσα από τα Χριστούγεννα – Αυλαία στη σχέση ζευγαριού της σόουμπιζ

Από κοινού αντιλήφθηκαν πως η σχέση ολοκληρώθηκε και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Αγνώριστος ο ηθοποιός πριν από 34 χρόνια

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι καταξιωμένος ηθοποιός της χώρας μας. Τον αναγνωρίσατε;

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.





Μποζουκια Αθηνα