Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου, 2025

Γιάννης Νταλιάνης: «Κάποια σχόλια για τα προσωπικά μου με στεναχωρούν γιατί φτάνουν...

Ο Γιάννης Νταλιάνης απέκτησε από τον γάμο του με τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου δύο κόρες και σε συνέντευξή του μίλησε γι’αυτές.

Οι αποκαλύψεις του Νικολά Σαρκοζί για την φυλάκισή του – «20...

Σκέτη «κόλαση» ήταν η παραμονή είκοσι ημερών του Νικολά...

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που...

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Πένθος για τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη

Δύσκολες ώρες περνάει ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.Ο ηθοποιός έχασε τον...

Σπάει το δίδυμο των «Αταίριαστων;»

Τη σεζόν 2022-2023 είναι της μόδας, όπως φαίνεται στο τηλεοπτικό τοπίο, τα δίδυμα… να σπάνε και να γίνονται μονάδες!

Aλλο ένα τηλεοπτικό δημοσιογραφικό δίδυμο που έκανε επιτυχία στον ενημερωτικό τομέα του Σκάι, οι «Αταίριαστοι», φαίνεται ότι θα πάρει διαφορετικούς δρόμους. Σε φάση ολικής αναδιοργάνωσης των εκπομπών της πρωινής ζώνης βρίσκεται ο ΣΚΑΙ εν όψει της νέας σεζόν, για να καλύψει κενά και το κύμα εξόδου από πρόσωπα που μετακινούνται εκτός Φαλήρου.

Με δεδομένο ότι ο Δημήτρης Καμπουράκης θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν για να πολιτευτεί, αναζητείται λύση αντικατάστασής του εκ των έσω τα Σαββατοκύριακα. Στο τραπέζι έχει πέσει το σενάριο διάσπασης των Χρήστου Κούτρα και Γιάννη Ντσούνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν σκέψεις ώστε ο Γιάννης Ντσούνος να μετακινηθεί στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου στις 10.00, για αναλάβει το πόστο του Καμπουράκη, και ο Χρήστος Κούτρας να παραμείνει με άλλο σχήμα τις καθημερινές!

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Βρέθηκε η Ναταλία Λιονάκη – Δείτε πού βρίσκεται και τι κάνει;

Πολύς λόγος και ανησυχία υπήρξε το τελευταίο διάστημα για...

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

Η εξομολόγηση της Νάντιας Κοντογεώργη για την υγεία της: «Πέρυσι ξεκίνησε η περιπέτειά μου»

Η Νάντια Κοντογεώργη αποκάλυψε την περιπέτεια υγείας της και πόσταρε φωτογραφία της έξω από το νοσοκομείο.




Μποζουκια Αθηνα