Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

«Σασμός» και στον… Παράδεισο

Τρεις γοητευτικοί θεατρικοί ηθοποιοί, με μεγάλο «γκελ» στο γυναικείο τηλεοπτικό κοινό, παραμένουν στο άρμα του Alpha: Αργύρης Πανταζάρας, Τάσος Νούσιας, Λάζαρος Γεωργακόπουλος από τον «Σασμό» ολοκληρώνουν φέτος την παρουσία τους στον πρώτο κύκλο της επιτυχημένης σειράς και πάνε με φόρα στο νέο σίριαλ του σταθμoύ, τον «Παράδεισο των κυριών».

Έτσι τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα δούμε τον… Γεράσιμο Χριστογιάννη, τον Στεφανή Σταματάκη και τον Βλάση Καραπάνο ως επιχειρηματίες, εμπόρους και αφεντικά στην ολόφρεσκη σειρά μυθοπλασίας, που θα προβάλλεται καθημερινά στις 20.00, στη θέση της κομεντί «Ασε μας, ρε μαμά», με την Παναγιώτα Βλαντή και τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη.

Ουσιαστικά, πρόκειται για σειρά εποχής που διαδραματίζεται σε πολυκατάστημα στο κέντρο της Αθήνας τη δεκαετία του ’60, ενώ βασίζεται στο ιταλικό «Il paradiso delle signore». Ο Alpha εξασφάλισε τα δικαιώματα του συγκεκριμένου επιτυχημένου ιταλικού φορμάτ, με τις κυρίες αστiκών εύπορων περιοχών να συχνάζουν στο πολυκατάστημα της ευρωπαϊκής μόδας.

Η σειρά παρουσιάζει τη ζωή και την καθημερινότητα του ιδιοκτήτη αλλά και των εργαζομένων του καταστήματος, τις ίντριγκες, τα πάθη, τις επιτυχίες, τα κέρδη, τα χρέη και τους έρωτες σ’ αυτόν τον ναό της ομορφιάς. Πρόκειται δηλαδή για μια ρομαντική σειρά εποχής, που πρόκειται να προσαρμοστεί στα ελληνικά δεδομένα και να προβάλλεται τέσσερις φορές την εβδομάδα, στη ζώνη των 20.00.

Το σενάριο έχει αναλάβει έμπειρη ομάδα σεναριογράφων και μέσα σε αυτή φαίνεται να είναι η Δήμητρα Τσόλκα (σ.σ.: «Το σόι σου», «Σπίτι είναι»), ενώ το τιμόνι της σκηνοθεσίας κρατάει ο Γιάννης Βασιλειάδης. Εκείνος, μάλιστα, επιστρέφει στον σταθμό έναν χρόνο μετά την ολοκλήρωση της επιτυχημένης καθημερινής κωμωδίας «Έλα στη θέση μου».

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έγινε viral

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.




Μποζουκια Αθηνα