Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου, 2025

Γιώργος Γιαννόπουλος για το «Σόι σου»: «Είναι ευτυχία και ευλογία αυτή...

«Είναι ευτυχία και ευλογία η συγκυρία αυτής της σειράς»,...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

«Σκυταλοδρομία» προσφοράς με τη dream team του ΑΝΤ1

Για περισσότερα από 35 χρόνια ο ΑΝΤ1 ενημερώνει, ψυχαγωγεί αλλά  βάζει παράλληλα και στο επίκεντρο της αποστολής του την κοινωνική προσφορά.

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Σκορδά – Λιάγκας: Το σενάριο των δύο διαφορετικών εκπομπών φαίνεται να έχει προβάδισμα

Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας βρίσκονται στο επίκεντρο του τηλεοπτικού ρεπορτάζ το τελευταίο διάστημα, καθώς, ενώ φαίνεται να έχουν συμφωνήσει από πολύ νωρίς ότι θα παραμείνουν στον ΑΝΤ1, υπάρχει μια… λεπτομέρεια που έχει εξελιχθεί σε μεγάλο αγκάθι όσον αφορά τις τελικές υπογραφές των συμβολαίων τους.

Οι δύο παρουσιαστές έχουν εκφράσει από καιρό την επιθυμία τους να παρουσιάσουν δύο διαφορετικές εκπομπές την επόμενη σεζόν και να αποσπαστούν από τη συνείδηση του κοινού ως τηλεοπτικό ζευγάρι.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας θέλει να συνεχίσει με μια αμιγώς ενημερωτική – κοινωνική εκπομπή και η Φαίη Σκορδά με ξεκάθαρη ψυχαγωγία. Ο ΑΝΤ1, ωστόσο, δεν επιθυμούσε τη διάσπαση του τηλεοπτικού ζευγαριού και κάπου εκεί άρχισε το θρίλερ.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες και όπως διαμορφώνονται αυτή τη στιγμή τα δεδομένα, γιατί τα σενάρια συνεχώς αλλάζουν, τα συμβόλαια των παρουσιαστών βρίσκονται στα χέρια των δικηγόρων τους και αυτοί είναι έτοιμοι να βάλουν την τζίφρα τους.

Έτσι, το σενάριο του «χωρισμού» φαίνεται να αποκτά προβάδισμα. Ο Γιώργος Παπαδάκης, λοιπόν, και το «Καλημέρα Ελλάδα» θα δίνουν τη σκυτάλη αρχικά στον Γιώργο Λιάγκα.

Ο μαχητικός δημοσιογράφος θα ξεκινά πρώτος, γύρω στις 09.30, αν όχι νωρίτερα, και θα παραδίδει τη σκυτάλη στη Φαίη Σκορδά στις 11.00, η οποία θα συνεχίζει μέχρι τις 13.00. Αρα το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων διασώζεται στον ΑΝΤ1 με τη Μαρία Σαράφογλου, αφού δεν θα επεκταθεί η διάρκεια του «Πρωινού». 

Οι δύο εκπομπές θα έχουν διαφορετικούς συνεργάτες, με τον Τάσο Τεργιάκη και τη Φωτεινή Πετρογιάννη να παραμένουν στον Γιώργο Λιάγκα.

Η Φαίη θα έχει νέα πρόσωπα μπροστά και, όπως μαθαίνουμε, έχουν αρχίσει ήδη οι αναζητήσεις… Αναμένουμε, λοιπόν, το επόμενο διάστημα την οριστική απόφαση του σταθμού και των δύο παρουσιαστών.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα







Μποζουκια Αθηνα