Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

«Το πρωινό» επιστρέφει – Η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1

Το ανανεωμένο «Πρωινό», με τον Γιώργο Λιάγκα, έρχεται με άλλον… αέρα. Παρέα του, η Δούκισσα Νομικού

Το ανανεωμένο «Πρωινό», με τον Γιώργο Λιάγκα, έρχεται με άλλον… αέρα. Παρέα του, η Δούκισσα Νομικού.

Ό,τι απασχολεί την κοινή γνώμη, ό,τι συζητάμε με τις παρέες μας, ό,τι μας κάνει πιο δημιουργικούς, ό,τι μας δίνει χαρά και ενέργεια θα συνθέτει την πολύχρωμη εικόνα του πρωινού και της ημέρας μας. Από τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου, και καθημερινά στις 09:50, ο Γιώργος Λιάγκας θα αναζητά την αλήθεια και τους πρωταγωνιστές των κοινωνικών θεμάτων που έχουν κάνει αίσθηση.

Με τον ευθύ και ορμητικό λόγο του, το πάθος του για το «κυνήγι» της είδησης θα παρουσιάζει και θα σχολιάζει μαζί με τους Τάσο Τεργιάκη, Φωτεινή Πετρογιάννη και Άρια Καλύβα αποκλειστικά ρεπορτάζ και δηλώσεις που θα βρίσκονται στο επίκεντρο των συζητήσεών μας.

Το «Πρωινό» καλωσορίζει τη Δούκισσα Νομικού, ένα πρόσωπο με ιδιαίτερη λάμψη και επικοινωνιακή προσωπικότητα. Με θετική διάθεση, αισιοδοξία κι ευαισθησία, θα μοιράζεται μαζί μας όλα όσα αγγίζουν τη σύγχρονη γυναίκα, αλλά και όλα όσα δίνουν χρώμα και φως στη ζωή μας.

Ο Γιώργος Λιάγκας παρέα με τη Δούκισσα Νομικού θα υποδέχονται τους ξεχωριστούς καλεσμένους της εκπομπής για μια ενδιαφέρουσα και απολαυστική κουβέντα. Η κουζίνα του «Πρωινού» θα γεμίζει με άρωμα Ελλάδας από τις αυθεντικές συνταγές της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου, που επιστρέφει στην εκπομπή. Η καταξιωμένη σεφ, που «απογείωσε» την ελληνική κουζίνα,  θα μας αποκαλύπτει τα μυστικά της και θα μας δίνει ιδέες και χρηστικές συμβουλές που θα ανεβάσουν τη μαγειρική μας σε… άλλο επίπεδο!

Η αγαπημένη Λίτσα Πατέρα, σταθερή αξία της αστρολογίας, αλλά και του «Πρωινού», θα ανοίγει τους χάρτες της για να μας δώσει τις προβλέψεις της και να μας μιλήσει για τα ζώδια, τους πλανήτες και τις επιρροές τους.

Ο έμπειρος διακοσμητής Νίκος Κωνστάντης, θα μας προτείνει έξυπνους τρόπους για να κάνουμε πιο όμορφο τον προσωπικό μας χώρο, αλλά και την καθημερινότητά μας.

Ο Γιώργος Λιάγκας, παρέα με τη Δούκισσα Νομικού και όλη τη δυνατή ομάδα του «Πρωινού», μας δίνουν το πρώτο τους ραντεβού τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου, στις 09:50.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Executive producer: Αγλαΐα Λάτσιου

Σκηνοθεσία:  Περικλής Βούρθης

Αρχισυνταξία: Χρύσα Ζορκάδη

Βοηθός Αρχισυντάκτη: Δήμητρα Καρλιάμπα

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Τζένη Θεωνά – Δήμος Αναστασιάδης: Αυτό είναι το νέο τους σπίτι

Η Τζένη Θεωνά και ο Δήμος Αναστασιάδης λίγο καιρό...




Μποζουκια Αθηνα