Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου, 2026

Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Πάρτι έκπληξη για τα 92α του γενέθλια

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος βγήκε για φαγητό με τη σύντροφό του, Τζένη Οικονόμου για να γιορτάσουν τα 92α γενέθλιά του και εκεί τον περίμενε μία έκπληξη.

Ο Άρης Μουγκοπέτρος παίζει ξανά κλαρίνο μετά τον ακρωτηριασμό των δαχτύλων του

Ο Άρης Μουγκοπέτρος μετά το ατύχημα που είχε και του στοίχισε κάποια δάχτυλα από το ένα του χέρι έκανε επέμβαση και έβαλε πρόσθετα μέλη.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η αποκάλυψη για το συμβόλαιό της με τον ALPHA και...

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Happy Day» το πρωί της Παρασκευής αναφέρθηκε στο πρώτο της συμβόλαιο με τον ALPHA και στην αμοιβή της.

Γνωστή ηθοποιός μας «συστήνει» την αδελφή και τη γιαγιά της: «Οι Βασούλες...

Η ηθοποιός δημοσίευσε φωτογραφία την αδελφή και τη γιαγιά της να ποζάρουν αγκαλιά. «Οι Βασούλες μου», έγραψε στη λεζάντα.

Η Στεφανίδου στα πορτοκαλί στην πρεμιέρα της: «Εμείς σε κάθε δυσκολία θα σας κρατάμε συντροφιά»

«Οι περισσότεροι προσπαθείτε να τα βγάλετε πέρα με όλα τα αγαθά που έχουν πάρει φωτιά»

Η Τατιάνα Στεφανίδου έκανε πρεμιέρα το μεσημέρι της Δευτέρας με την εκπομπή «T-live».

Μετά τις διακοπές με την οικογένειά της και αφού πήγε στη Νέα Υόρκη να βοηθήσει τη κόρη της να εγκατασταθεί καθώς θα ξεκινήσει σπουδές εκεί σε κολέγιο επέστρεψε δυναμικά για την πρεμιέρα της. Φορώντας ένα κομψό, μίντι φόρεμα καλησπέρισε τους τηλεθεατές της για τη νέα σεζόν.

«Καλησπέρα, καλό φθινόπωρο! Πρεμιέρα σήμερα για το T-Live σε μια ιδιαίτερη χρονιά που τη σημαδεύει η οικονομική κρίση, οι επερχόμενες εκλογές. Οι περισσότεροι προσπαθείτε να τα βγάλετε πέρα με όλα τα αγαθά που έχουν πάρει φωτιά. Εμείς σε κάθε δυσκολία θα σας κρατάμε συντροφιά, κάθε μεσημέρι στις 14:50!», είπε.




Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Χρύσπα: «Χώρισα μετά από 15 χρόνια γάμου, δεν το περίμενα. Έζησα το πένθος του χωρισμού»

Καλεσμένη της εκπομπής «Το πρωινό» η Χρύσπα αναφέρθηκε στο...

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».