Σάββατο, 7 Φεβρουαρίου, 2026

Βρήκαμε τον Γιάννη Λάτσιο να βολτάρει στο κέντρο της Αθήνας

Ο Γιάννης Λάτσιος κομψά ντυμένος έκανε βόλτα στο κέντρο...

Η σόουμπιζ στη θεατρική αυλή της «Κυράς της Ρω»

Αποθέωση γνώρισε η «Κυρά της Ρω» στην πρεμιέρα της...

Τέλος η αυτοεξορία της Ελεν ΝτιΤζένερις

Η 68χρονη τηλεπαρουσιάστρια ξόδεψε 22.850.000 ευρώ για να αγοράσει έπαυλη στη γειτονιά των διασήμων, στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνιας των ΗΠΑ.

Αποκαλύψεις στο «Να μ’αγαπάς»: Ο Άγγελος λέει στη Ζωή για τα συναισθήματά...

Πολλές και συγκλονιστικές οι εξελίξεις της σειράς «Να μ’αγαπάς».

Ευαγγελία Συριοπούλου για «Παράδεισο των κυριών»: «Η Μιράντα είναι ένας πολύ τραγικός χαρακτήρας»

«Την έχω αγαπήσει πολύ αυτή την ηρωίδα»

Η Ευαγγελία Συριοπούλου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Happy Day» το πρωί της Τρίτης και αναφέρθηκε στο ρόλο της στη σειρά «Ο Παράδεισος των κυριών».

«Κάνουμε ένα ταξίδι στο παρελθόν. “Ο Παράδεισος των κυριών” ετοιμάζεται για τα φαντασμαγορικά εγκαίνια, να ανοίξει τις πύλες του και εκεί θα βρεθεί όλος ο καλός ο κόσμος, πολιτικοί, ηθοποιοί, οπότε ιδιοκτήτες και προσωπικό ετοιμάζονται γι’ αυτά τα εγκαίνια. Ένας αναπάντεχος θάνατος θα ανατρέψει τις ζωές όλων και κάπως έτσι ανοίγει το κουτί της Πανδώρας.

Γίνονται πάρα πολλές ανατροπές και πολλά μυστικά θα βγουν στον αέρα σιγά σιγά. Από σήμερα θα δούμε πολύ πιο βαθιά, κρυμμένα μυστικά και της Μιράντας, γιατί είναι ένα κορίτσι που δεν έχει περάσει καθόλου εύκολα στη ζωή τα. Είναι η διευθύντρια του προσωπικού και υπεύθυνη του καταστήματος. Δεν έχει παντρευτεί, αλλά έχει λόγους που άφησε την προσωπική της ζωή πίσω, έχει περάσει πολύ δύσκολα. Η Μιράντα είναι ένας πολύ τραγικός χαρακτήρας. Την έχω αγαπήσει πολύ.

Προσπαθώ να μελετάω πάρα πολύ για να δω πως ήταν εκείνη την εποχή τα πράγματα, γίνονται πιο μοντέρνα, φεύγουμε από τον παραδοσιακό τρόπο που ζούσαν οι άνθρωποι, αρχίζει να παίρνει μια άλλη πνοή η Αθήνα. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι πάλι στον Alpha μ’ αυτή την υπέροχη παραγωγή του κ. Καραγιάννη που έχει κάνει τις μεγαλύτερες επιτυχίες στην ελληνική τηλεόραση. Είμαι δίπλα στον σκηνοθέτη μου τον Γιάννη Βασιλειάδη, που δούλευα 5 χρόνια πριν και στο «Έλα στη θέση μου» και είναι δάσκαλος για μένα και έχω μάθει πάρα πολλά πράγματα…

Τα σκηνικά είναι υπέροχα, δεν ξέρω αν στην ελληνική τηλεόραση έχουν υπάρξει τέτοια σκηνικά, από τον Αντώνη Χαλκιά. Τα κοστούμια, επίσης, από τη στιγμή που μπαίνουμε στο στούντιο και φοράμε τα κοστούμια μας είμαστε σε μια άλλη εποχή. Όσο για τους ηθοποιούς είναι φανταστικοί, ταλαντούχοι και βρίσκομαι με κάποιους που έχω δουλέψει μαζί και στο θέατρο. Παίρνω πολύ καλά σχόλια για τη σειρά».




Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο γιο της και στην καθημερινότητά τους.




Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κώστας Μακέδος: Καθηλωμένος εδώ και μήνες σε καρέκλα – Η μάχη με την παχυσαρκία

Μάχη με την παχυσαρκία δίνει ο Κώστας Μακέδος. Ο...

Λάκης Ραπτάκης: Έφυγε ξαφνικά ο επιχειρηματίας και πρώην σύντροφος της Βάνας Μπάρμπα

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Λάκης Ραπτάκης στα 79 του. Ο επιχειρηματίας υπέστη ανακοπή καρδιάς στο σπίτι του στη Γλυφάδα

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Νέο ξέσπασμα από τη μητέρα της Λιονάκη: «Μου είπε να πουλήσω το εξοχικό για να δώσει τα λεφτά στον παπά»

Νέο ξέσπασμα από τη μητέρα της Ναταλίας Λιονάκη που δεν μπορεί να αποδεχτεί ότι η κόρη της είναι μοναχή.