Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Εξομολόγηση Νίκου Μουτσινά: «Πήρα τον πρώην σύντροφό μου και του ζήτησα συγγνώμη»

«Κάποια συγγνώμη δεν έχει ζητηθεί, αν είναι αυτή η ερώτησή σας, που θα έπρεπε»

Με αφορμή τις δηλώσεις της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου ο Νίκος Μουτσινάς ένιωσε την ανάγκη να αναφερθεί στη συγγνώμη που ζήτησε από πρώην σύντροφό του.

«Δεν θεωρώ ότι ήθελε να ζητήσει συγγνώμη η Κωνσταντίνα, τι εννοώ… Ότι απλά έγινε πάνω στην κουβέντα. Φαντάζομαι, εύχομαι, ελπίζω ότι στους ανθρώπους αυτούς είπε πως ότι κι αν είπαμε νερό κι αλάτι. Κάποια συγγνώμη δεν έχει ζητηθεί, αν είναι αυτή η ερώτησή σας, που θα έπρεπε.

Εγώ έχω πάρει τηλέφωνο κι έχω ζητήσει συγγνώμη σε πρώην μου που έχει περάσει δύσκολα. Πήρα και του ζήτησα συγγνώμη. Αυτό είναι πιο δύσκολο από μια δουλειά. Συγγνώμη ζητάμε όταν συνειδητοποιούμε τι έχουμε κάνει. Δεν είναι όμως εύκολο, να ξέρετε. Πάντα, όταν κάνουμε κάτι, εκείνη τη στιγμή έχουμε δικαιολογήσει τον εαυτό μας. Μετά γίνεται κάτι αυτόματα και λες όχι, θα πάρω και θα πω συγγνώμη».

Διαβάστε επίσης: Ελεονώρα Μελέτη για Σπυροπούλου: «Όταν έχει τη δυνατότητα να “πατήσει” σε πλάτες…»

Διαβάστε επίσης: Μικρούτσικος για Σπυροπούλου: «Άνθρωποι έχασαν τη δουλειά τους από ένα πλάσμα μηδενικού ταλέντου»




spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.




Μποζουκια Αθηνα