Ελεονώρα Μελέτη για Σκορδά: «Στενοχωρήθηκα που δεν δήλωσε επιτυχημένη στο κομμάτι του έρωτα»

Η Ελεονώρα Μελέτη έστειλε ένα μήνυμα όλο νόημα στη Φαίη Σκορδά για την προσωπική της ζωή.

«Θέλω να στείλω ένα μήνυμα στη φίλη μου τη Φαίη Σκορδά με γυναικεία εμψύχωση και boosting. Στενοχωρήθηκα που δεν δήλωσε επιτυχημένη στο κομμάτι του έρωτα και στο συναισθηματικό.

Για μένα δεν είναι επιτυχημένος ένας άνθρωπος συναισθηματικά που έχει κάνει έναν γάμο ο οποίος θα κρατήσει δεν ξέρω κι εγώ πόσα χρόνια.

Ή που έχει ένα διαζύγιο στην πλάτη του. Απλά δεν έγινε. Για μένα επιτυχημένος άνθρωπος στο κομμάτι του έρωτα και της αγάπης είναι αυτός που έχει ζήσει δυνατά συναισθήματα. Είναι αυστηρή με τον εαυτό της πιστεύω».




Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παντρεύτηκαν και δεν το πήρε είδηση κανένας

Αν και η λαμπερή θρησκευτική τελετή έχει προγραμματιστεί για τα μέσα Ιουνίου

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Το όνομα του Μανίκα στο κύκλωμα εξαπάτησης ΕΦΚΑ; Τι λέει ο δικηγόρος του

Το όνομα του Γιώργου Μανίκα φέρεται να εμπλέκεται στο κύκλωμα εξαπάτησης ΕΦΚΑ. Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε εις βάρος 22 συλληφθέντων για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που φέρεται να δρούσε μέσω εικονικών εταιρειών και πλαστών τιμολογίων.

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Η αποκάλυψη Λιάγκα για τον Τσαγκαράκη και το ρολόι που δεν πούλησε

Στην υπόθεση του Γιώργου Τσαγκαράκη, που συνελήφθη πριν από λίγες ημέρες και συνεχίζει να απασχολεί έντονα την επικαιρότητα με διαρκείς αποκαλύψεις, αναφέρθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από το «Πρωινό».

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την