Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου, 2026

Ευγενία Ξυγκόρου: «Η Πολυξένη θα κάνει ένα “ξεκαθάρισμα λογαριασμών” με τη μητέρα...

Η Ευγενία Ξυγκόρου, που υποδύεται την Πολυξένη, μία από...

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Ο «Άγιος Παΐσιος» σαρώνει και στο σινεμά

Τέλος εποχής στην κορυφή του ελληνικού box office έφερε το 4ήμερο 29 Ιανουαρίου - 1 Φεβρουαρίου 2026.

Η «πριγκίπισσα του ΝΟΧ» στο πλευρό κοριτσιών που έχουν υποστεί κακοποίηση

Μπορεί σχεδόν σε καθημερινή βάση η ελληνική κοινωνία να βιώνει δεκάδες περιστατικά μπούλινγκ ή παραβατικής συμπεριφοράς από ανήλικα αγόρια και κορίτσια,

«Δική μας οικογένεια»: Η Αγγελική Δαλιάνη μπαίνει σήμερα στη σειρά

Η Νεφέλη με τον Ορέστη, τώρα, θα είναι «μάρτυρες» ενός ερωτικού ραντεβού… και γνωρίζουν πολύ καλά το ζευγάρι που αγκαλιάζεται στο αυτοκίνητο

Η Αγγελική Δαλιάνη έρχεται απόψε στις 20.00 στο OPEN και υποδύεται την πρώην σύζυγο του Παύλου, την Αλεξάνδρα, η οποία φτάνει στην Αθήνα από τη Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα, στο σπίτι που μένουν ο Παύλος και η Φωτεινή, αλλά η επίσκεψή της θα αναστατώσει τη «Δική μας οικογένεια».

Παρορμητική κι ανώριμη, καταλαβαίνουμε ότι η πρώην σύζυγος του Παύλου(Νίκος Πουρσανίδης) είχε λόγο που τον αγάπησε…ταιριάζουν σαν δύο σταγόνες νερό! Αποτέλεσμα αυτού του έρωτα είναι η Φωτεινή η οποία υποφέρει από τις παραινέσεις και συμβουλές των δύο «παιδιών» γονιών της.

Παρά το γεγονός ότι η αλέγρα και καπάτσα Αλεξάνδρα επιμένει ότι ήρθε στην Αθήνα για να είναι κοντά στην κόρη της, η αλήθεια είναι διαφορετική και δε θα αργήσει να αποκαλυφθεί! Απόψε στο σπίτι τον Μακρήδων η επόμενη μέρα από το πάρτι, αναμένεται να είναι γεμάτη αποκαλύψεις: ο Δημήτρης μαθαίνει ότι η Σαμοϊλη είναι η αδελφή της Μυρτώς, ο Διονύσης εκφράζει τον έρωτά του για την Αγγελική και ο Ανδρέας αποφασίζει να αποκαλύψει τα συναισθήματά του στην Φωτεινή.

Μια ακόμα αποκάλυψη έρχεται να αναστατώσει τον Παύλο: η Αλεξάνδρα του ανακοινώνει ότι ήρθε από Θεσσαλονίκη με σκοπό να μείνει κοντά στην κόρη της! Ένα όμως τηλεφώνημα, θα δείξει ότι ο σκοπός του ταξιδιού της, κρύβει κάτι το ύποπτο.

Η Νεφέλη με τον Ορέστη, τώρα, θα είναι «μάρτυρες» ενός ερωτικού ραντεβού… και γνωρίζουν πολύ καλά το ζευγάρι που αγκαλιάζεται στο αυτοκίνητο. Παράλληλα, η πραγματική Σταυρούλα θα έχει μια πολύ δύσκολη αποστολή… να πάει στην εταιρία του Δαβρή. Αλλά δεν θα καταφέρει να μείνει «αόρατη».

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Χρύσπα: «Χώρισα μετά από 15 χρόνια γάμου, δεν το περίμενα. Έζησα το πένθος του χωρισμού»

Καλεσμένη της εκπομπής «Το πρωινό» η Χρύσπα αναφέρθηκε στο...

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».