Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου, 2026

Κέρδισε το φλουρί ο Δημήτρης Σταρόβας στην πίτα της παράστασης «Εκείνος και...

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψαν οι συντελεστές της παράστασης «Εκείνος και εκείνος» στο Θέατρο Αργώ.

Ο Θάνος Λέκκας ως γκουρού στους «Τρομερούς γονείς»

Ο Θάνος Λέκκας, ως γκουρού Δαμασκηνός, έρχεται για να «καθαρίσει» την αύρα στο σπίτι της οικογένειας Στεφανίδη στη σειρά «Τρομεροί γονείς».

Στο σφυρί τα κειμήλια του 1821

Κομμάτια από την Ιστορία της Ελληνικής Επανάστασης βγαίνουν στο σφυρί στο πλαίσιο μεγάλης δημοπρασίας, που οργανώνει ο οίκος Βέργος την Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου, στον Φιλολογικό Σύλλογο «Παρνασσός».

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Έφτασα 40+ για να αρχίσω να ευχαριστιέμαι τα πράγματα»

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους μίλησε σε συνέντευξή της για τη ψυχοθεραπεία και πόσο τη βοήθησε.

Μπιμπίλας χωρίς στέμμα: Κόπηκε στο μοντάζ του «Crown» η σκηνή όπου ο ηθοποιός υποδύεται τον Λάτση 

«Η σκηνή δεν υπάρχει. Κόπηκε στο μοντάζ. Φαίνομαι ως μορφή. Υπάρχει κάποιος λόγος ιδιαίτερος που δεν μου έχουν εξηγήσει. Δεν θέλω να δώσω έκταση. Συμβαίνουν αυτά…»

Εχασε το «στέμμα» ο Σπύρος Μπιμπίλας. Μάταια τον αναζητούσαν οι θαυμαστές του στο πρώτο επεισόδιο του πέμπτου κύκλου της δημοφιλούς σειράς του Netflix.

Η σκηνή με τον Ελληνα ηθοποιό στον ρόλο του Λάτση κόπηκε στο μοντάζ, γεγονός που μάλλον αιφνιδίασε και τον ίδιο. Βλέπετε, ήταν γνωστό από καιρό πως ο πρόεδρος του ΣΕΗ κλήθηκε να ενσαρκώσει τον συγκεκριμένο ρόλο στη σειρά «The Crown», που ξετυλίγει την ιστορία της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας. Μόνο που η σκηνή του δεν συμπεριλήφθηκε στο τελικό υλικό του μονταρισμένου επεισοδίου που ανέβηκε πρόσφατα στη συνδρομητική πλατφόρμα.

«Για αυτόν τον ρόλο η αλήθεια είναι ότι δόθηκε μεγάλη έκταση, αλλά ουσιαστικά είναι ένας μικρός ρόλος στη σειρά “The Crown”. Υποδύομαι τον Λάτση στη θαλαμηγό του Ωνάση, το γύρισμα έγινε στη θαλαμηγό “Christina O”. Παίζω για πέντε λεπτά έναν μικρό ρόλο, αλλά ήταν μια μεγάλη ευκαιρία για να συμμετέχω σε μια τόσο μεγάλη και διεθνή παραγωγή. Είναι σημαντικό για έναν Ελληνα να συμμετέχει σε μια τέτοια παραγωγή. Παρ’ όλα αυτά δεν θα μπορούσε αυτός ο ρόλος να σηματοδοτήσει την καριέρα μου. Απλώς υπάρχει η αίγλη ότι παίζεις στο Netflix» είχε δηλώσει πριν από λίγες ημέρες ο Σπύρος Μπιμπίλας με αφορμή την πρεμιέρα του πέμπτου κύκλου της σειράς, με τον ίδιο να λάμπει τελικώς διά της απουσίας του από τη σκηνή της υποδοχής του πρίγκιπα Καρόλου και της πριγκίπισσας Νταϊάνα στη θαλαμηγό «Christina Ο» στη Μαγιόρκα. «Η σκηνή δεν υπάρχει. Κόπηκε στο μοντάζ. Φαίνομαι ως μορφή. Υπάρχει κάποιος λόγος ιδιαίτερος που δεν μου έχουν εξηγήσει. Δεν θέλω να δώσω έκταση. Συμβαίνουν αυτά…» τόνισε ο ίδιος σε χθεσινές δηλώσεις του.

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Χρύσπα: «Χώρισα μετά από 15 χρόνια γάμου, δεν το περίμενα. Έζησα το πένθος του χωρισμού»

Καλεσμένη της εκπομπής «Το πρωινό» η Χρύσπα αναφέρθηκε στο...

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».