Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου, 2025

Χριστίνα Παππά: Η «ψαρωτική» ανάρτησή της με το σκηνικό γάμου

«Ωραίο είναι να παντρεύεσαι… αλλά μακριά από μένα!» δήλωσε...

Επίτιμη διδάκτορας η Μαρία Φαραντούρη

Η τραγουδίστρια Μαρία Φαραντούρη αναγορεύτηκε σε επίτιμη διδάκτορα του Τμήματος Φιλολογίας και του Τμήματος Μουσικών Σπουδών της Φιλοσοφικής Σχολής, προχθές, σε μια εντυπωσιακή εκδήλωση στο Πανεπιστήμιο, στην οποία παρέστησαν αρκετοί πολιτικοί.

Μιχάλης Μητρούσης: «Τον Ιανουάριο γίνεται το ποινικό δικαστήριο για το τροχαίο και...

Για το τροχαίο που είχε σημειωθεί στη λεωφόρο Συγγρού, όταν ένα αυτοκίνητο παρέσυρε τη μηχανή του, τραυματίζοντάς τον σοβαρά, μίλησε ο Μιχάλης Μητρούσης.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Αναστασία Τσιλιμπίου: «Στα νέα επεισόδια της σειράς “Αυτή η νύχτα μένει” γίνεται χαμός»

«Αυτό το κορίτσι θα περάσει από πολλές δοκιμασίες στα νέα επεισόδια αλλά θα τις αντιμετωπίσει με γενναιότητα»

Η Αναστασία Τσιλιμπίου, η γλυκιά και συνεσταλμένη Μυρτώ, μίλησε στο «Καλύτερα δε γίνεται!» για τη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει», τον πρώτο της ρόλο στη σειρά του Alpha «Για την καρδιά ενός αγγέλου» σε ηλικία μόλις 9 ετών αλλά και τη θεατρική παράσταση που συμμετέχει.

«Στα νέα επεισόδια και από όσα είδατε στο trailer θα γίνει χαμός. Έχουμε πορωθεί και οι ίδιοι με αυτά που συμβαίνουν και ανυπομονούμε να τα δει και ο κόσμος. Τώρα, πραγματικά, ξεκινάνε όλα» είπε η Αναστασία χωρίς να μπορεί να αποκαλύψει περισσότερα.

Για τη συμπεριφορά του Μανώλη που την παράτησε όταν είδε με τα μάτια του ότι δουλεύει σε νυχτερινό μαγαζί, «ήταν μια ανατροπή του ρόλου του Μανώλη που έδειχνε ότι θέλει να κάνει οικογένεια, ότι αγαπά τη Μυρτώ, ότι την θέλει και ξαφνικά έδειξε το αληθινό του πρόσωπο».

«Αυτό το κορίτσι θα περάσει από πολλές δοκιμασίες στα νέα επεισόδια αλλά θα τις αντιμετωπίσει με γενναιότητα», είπε η Ναταλία Γερμανού.




spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

Βρέθηκε η Ναταλία Λιονάκη – Δείτε πού βρίσκεται και τι κάνει;

Πολύς λόγος και ανησυχία υπήρξε το τελευταίο διάστημα για...

Η εξομολόγηση της Νάντιας Κοντογεώργη για την υγεία της: «Πέρυσι ξεκίνησε η περιπέτειά μου»

Η Νάντια Κοντογεώργη αποκάλυψε την περιπέτεια υγείας της και πόσταρε φωτογραφία της έξω από το νοσοκομείο.




Μποζουκια Αθηνα