Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Άφαντη η Ναταλία Λιονάκη – Πέταξε τα ράσα ή αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας;

Η Ναταλία Λιονάκη έχει αφήσει τα εγκόσμια τα τελευταία χρόνια και έγινε μοναχή Φεβρωνία και βρίσκεται στην Αφρική.

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας: «Δεν μπορεί να παραλύει μια οικονομία επειδή βρέχει»

Ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» ξέσπασε με τις πλημμύρες λόγω της κακοκαιρίας.

«Τσακώσαμε» την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στο κέντρο της Αθήνας – Δείτε πόσο κοστίζει...

Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ τρέχει και δε φτάνει από τότε που ήρθε στη χώρα μας καθώς η θέση της πρέσβειρας των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα είναι απαιτητική και με πολλές υποχρεώσεις.

Χώρισαν μια ανάσα από τα Χριστούγεννα – Αυλαία στη σχέση ζευγαριού της...

Από κοινού αντιλήφθηκαν πως η σχέση ολοκληρώθηκε και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

«Η γη της ελιάς»: Ο Κίμωνας δεν μπορεί να πιστέψει πως ο πατέρας του είναι έμπορος ναρκωτικών

Ο Κίμωνας δυσκολεύεται πολύ να δεχτεί ότι ο πατέρας του είναι έμπορος ναρκωτικών στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Η γη της ελιάς».

Η Μυρτάλη προσπαθεί να πάρει δάνειο για να ξεπληρώσει το χρέος της, η τράπεζα όμως απορρίπτει το αίτημά της και τα πράγματα δυσκολεύουν. Ο Ισίδωρος κάνει τραπέζι στο σπίτι του με καλεσμένους, μεταξύ άλλων, την Αθηνά και τον Εισαγγελέα, γεγονός που κάνει το κλίμα αμήχανο.

Μετά το δείπνο, ο Εισαγγελέας συνοδεύει την Αθηνά στο σπίτι της… Σε μία προσπάθεια να ξεπεράσει τη Μυρτάλη, ο Αλέξης βγαίνει για ποτό, γνωρίζει μία κοπέλα και περνούν τη νύχτα μαζί.

Η Χάιδω αποφασίζει να πάει για λίγες ημέρες στο Σούνιο μαζί με την Αθηνά και τη Μαργαρίτα. Ο Άρης μιλάει στον Χρήστο για το οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν με την αδελφή του.

Ο Στάθης κάνει επίσημη πρόταση γάμου στην Ιουλία, αυτή τη φορά με μονόπετρο. Η Μυρτάλη αναγκάζεται να ομολογήσει στον Ισίδωρο ότι δανείστηκε ένα τεράστιο ποσό από τον Δημοσθένη για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και εκείνος γίνεται έξαλλος.




spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.



Μποζουκια Αθηνα