«Survivor All Star»: Μια σκληρή αναμέτρηση απόψε «κόβει» ανάσες

Στο Συμβούλιο του Νησιού νέα θέματα ανοίγουν… Πόσοι υποψήφιοι θα βγουν στο τέλος της ψηφοφορίας;

Οι αποκαλύψεις του χθεσινού επεισοδίου και η είσοδος των νέων παικτών μονοπώλησαν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού που διατήρησε το Survivor All Star στην πρώτη θέση της τηλεθέασης με μέσο όρο 26,6% στο γενικό σύνολο του κοινού και 28,5% στο δυναμικό κοινό.

Η πρώτη ψηφοφορία του νησιού έφερε ως υποψήφιο τον Τάκη Καραγκούνια ο οποίος φαίνεται πληγωμένος από την απόφαση της ομάδας του. Δεν υπάρχουν όμως περιθώρια για γκρίνιες αφού ξεκινά ο δεύτερος αγώνας ασυλίας και σε περίπτωση ήττας οι Μπλε θα πρέπει να βγάλουν δύο ακόμα υποψήφιους.

Οι Κόκκινοι θέλουν τη νίκη για να μη μπουν στη διαδικασία της ψηφοφορίας και μιας υποψηφιότητας. Το πάθος των δύο ομάδων φαίνεται και στον στίβο μάχης όπου το σκορ πηγαίνει πόντο πόντο! Μια σκληρή αναμέτρηση που κόβει την ανάσα!

Στις καλύβες βασικό θέμα συζήτησης δεν είναι άλλο από τις εξορμήσεις στη ζούγκλα της τετράδας Σάκη, Μάριου, Μαριαλένας, Καρολίνας που απασχολούν τις συζητήσεις των δυο ομάδων. Η τιμωρία φαίνεται να ανησυχεί κάποιους από αυτούς, για κάποιους άλλους όμως είναι ασήμαντη μπροστά στον… έρωτα.

Στο Συμβούλιο του Νησιού νέα θέματα ανοίγουν… Πόσοι υποψήφιοι θα βγουν στο τέλος της ψηφοφορίας;

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Γιώργος Λιάγκας: Η νέα πολυτελής κατοικία που απέκτησε στην Τήνο

Ο Γιώργος Λιάγκας φαίνεται πως δυναμώνει ακόμη περισσότερο τους...

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την

Το συγκινητικό μήνυμα της Χριστίνας Κουλουμπή για τον Κομπόγιωργα: «Πάντα ζωντανός μέσα μου»

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών πριν από τρία χρόνια μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.