Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Εκτός της εκπομπής «Νωρίς νωρίς» για δεύτερη ημέρα η Μαρία Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη απουσιάζει για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα από την εκπομπή «Νωρίς νωρίς» το πρωί της Παρασκευής.

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

«Η γη της ελιάς»: Ο Φίλιππος παρουσιάζει μούδιασμα στα πόδια προκαλώντας ανησυχία

Ο Λυκούργος πιέζει τον Πότη να του μιλήσει για τους νονούς της νύχτας, αλλά εκείνος φοβάται και το αποφεύγει

Ο Φίλιππος και η Βασιλική μονιάζουν στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Η γη της ελιάς», αλλά ο Φίλιππος παρουσιάζει μούδιασμα στα πόδια προκαλώντας ανησυχία σε όλους.

Ο γιατρός θεωρεί πως το οίδημα θα υποχωρήσει με  σωστή αγωγή και συνιστά υπομονή. Προβληματισμένη όμως παραμένει και η Μαρίνα, η οποία συνεχίζει να πηγαίνει στους γιατρούς, χωρίς ωστόσο να βρίσκει τη λύση στο πρόβλημά της, καθώς οι εξετάσεις της βγαίνουν καθαρές.

Ο Στάθης και η Ιουλία αναλαμβάνουν να κρατήσουν το μωρό της Βασιλικής όσο εκείνη βρίσκεται στο νοσοκομείο. Τότε, ο Στάθης συνειδητοποιεί πόσο τρυφερή μάνα θα μπορούσε να είχε γίνει η Ιουλία.

Ο Ισίδωρος συναντά την Αμαλία (Ευφροσύνη Κουτσουβέρη) και γίνεται η πρώτη επαφή πριν τον επίσημο διορισμό της ως γραμματέας του στο δημαρχείο.

Ο Λυκούργος πιέζει τον Πότη να του μιλήσει για τους νονούς της νύχτας, αλλά εκείνος φοβάται και το αποφεύγει. Όταν θα γυρίσει στο σπίτι, όμως, θα τον περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα