«Άγρια γη»: Απόσπασμα από το σημερινό επεισόδιο

Η Όλγα πάει στο ραντεβού με τον Χρήστο, έχοντας μαζί της το όπλο της, θέλοντας να τελειώσει για πάντα μαζί του

Η απόφαση της Εύας να αφήσει μόνιμα τον μικρό Γιάννη στον Μάνο και τη Νάντια φέρνει τη σχέση του ζευγαριού σε αδιέξοδο στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «Άγρια γη».

Ο Μάνος, θυμωμένος με την εγωιστική στάση της Εύας, της λέει πως δεν μπορεί να αλλάξει όλη του τη ζωή επειδή το αποφάσισε εκείνη. Τότε η Εύα αναγκάζεται να του αποκαλύψει μια αλήθεια που ο Μάνος δεν υποψιαζόταν.

Άρης και Ελπίδα ανανεώνουν τους όρκους που είχαν δώσει κάποτε σαν παιδιά και αποφασίζουν να προχωρήσουν μαζί. Στο μεταξύ, το σχέδιο για την παγίδευση της Όλγας είναι σε εξέλιξη, κάτω από άκρα μυστικότητα.

Η Ζωή ψάχνοντας να μάθει λεπτομέρειες για τη δολοφονία του Βλάσση και βλέποντας πως στην ίδια δεν θα μιλήσει κανείς, βάζει τη Μυρτώ να ρωτήσει, ενώ ταυτόχρονα αρχίζει να ερωτεύεται τον Στέφανο.

Η Ρένα προσπαθεί να αφήσει πίσω της τη σύντομη περιπέτεια με τον Γιώργο συνεχίζοντας να ζει με τον Αντώνη. Η Όλγα πάει στο ραντεβού με τον Χρήστο, έχοντας μαζί της το όπλο της, θέλοντας να τελειώσει για πάντα μαζί του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Γιώργος Λιάγκας: Η νέα πολυτελής κατοικία που απέκτησε στην Τήνο

Ο Γιώργος Λιάγκας φαίνεται πως δυναμώνει ακόμη περισσότερο τους...

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την

Το συγκινητικό μήνυμα της Χριστίνας Κουλουμπή για τον Κομπόγιωργα: «Πάντα ζωντανός μέσα μου»

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών πριν από τρία χρόνια μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.