Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου, 2026

Κώστας Μακέδος: Καθηλωμένος εδώ και μήνες σε καρέκλα – Η μάχη με...

Μάχη με την παχυσαρκία δίνει ο Κώστας Μακέδος. Ο...

Κορμός σοκολάτας από τον Πέτρο Συρίγο

Ο Πέτρος Συρίγος έφτιαξε στην κουζίνα της εκπομπής «Super Κατερίνα» το πρωί της Παρασκευής κορμό σοκολάτας.

Αντιγόνη Κουλουκάκου: «Μετά τη γέννηση του παιδιού μου δεν είμαι ο ίδιος...

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου καλεσμένη της εκπομπής «Καλύτερα αργά» αναφέρθηκε...

Κέρδισε το φλουρί ο Δημήτρης Σταρόβας στην πίτα της παράστασης «Εκείνος και...

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψαν οι συντελεστές της παράστασης «Εκείνος και εκείνος» στο Θέατρο Αργώ.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Συγγνώμη χάνω τα λόγια μου. Είμαι συγκινημένη και με μεγάλο βάρος στη ψυχή μου»

«Μπορεί να καλύπτουμε δημοσιογραφικά όλα αυτά που συμβαίνουν, αλλά είμαστε άνθρωποι, έχουμε παιδιά, έχουμε μπει στο τρένο»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ντυμένη στα μαύρα εμφανίστηκε στην εκπομπή της το πρωί της Πέμπτης. Φανερά συγκλονισμένη με τη τραγωδία στα Τέμπη θέλησε να πει δυο λόγια.

Χθες το πρωί, όταν ξεκινήσαμε την εκπομπή, είπαμε ότι αυτή η τραγωδία που δεν ξέραμε πώς θα εξελιχθεί και σε τι βαθμό, μας έφερε στο προσκήνιο και όλο το πένθος και τον πόνο που έχουμε βιώσει με τα δυστυχήματα που έχουν γίνει στο παρελθόν στην κοιλάδα των Τεμπών. Όπως εύστοχα και γλαφυρά αποκάλεσαν κάποιοι “στην κοιλάδα των νεκρών”.

Συγγνώμη χάνω τα λόγια μου κι εγώ. Είμαι πολύ συγκινημένη και με μεγάλο βάρος στη ψυχή μου γιατί μπορεί να καλύπτουμε δημοσιογραφικά όλα αυτά που συμβαίνουν, αλλά είμαστε άνθρωποι, έχουμε παιδιά, έχουμε μπει στο τρένο.

Διαβάστε επίσης: Δίνει μάχη στην εντατική ο μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού – «Σκάστε όλοι οι πολιτικοί», λέει η μητέρα του

Νιώθουμε αυτές τις οικογένειες και ξέρουμε ότι εμείς σε 2-3 μέρες, κάπως να συνθηκολογήσουμε και να συνεχίσουμε τη ζωή μας με τον όποιον τρόπο. Γι’ αυτές τις οικογένειες όμως πρέπει να κατανοήσουμε ότι αλλάζει η ζωή από εδώ και πέρα. Καλούνται να συνεχίσουν χωρίς τα παιδιά τους, χωρίς τους ανθρώπους τους».

Διαβάστε επίσης: «Έχασα τον 40χρονο άνδρα μου και τον πεντάχρονο γιο μας. Μου δώσανε πίσω στάχτες και αποκαΐδια»




Διαβάστε επίσης: Τραγωδία στα Τέμπη: Δεν άντεξε η Ανθή Βούλγαρη ακούγοντας μια μάνα που έχασε το πεντάχρονο παιδί της

Διαβάστε επίσης: Ταυτοποιήθηκαν μέσω DNA οι σοροί των διδύμων και της ξαδέλφης τους

Διαβάστε επίσης: Η Μαίρη Χρονοπούλου ξέσπασε σε λυγμούς για τη τραγωδία στα Τέμπη – Γιατρός της χορήγησε ηρεμιστικά

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Χρύσπα: «Χώρισα μετά από 15 χρόνια γάμου, δεν το περίμενα. Έζησα το πένθος του χωρισμού»

Καλεσμένη της εκπομπής «Το πρωινό» η Χρύσπα αναφέρθηκε στο...

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».