Μπέττυ Μαγγίρα για Τέμπη: «Νιώθω σαν να μην αφήσαμε αυτούς τους γονείς να θρηνήσουν»

«Είναι σαν να μην σεβόμαστε αυτούς τους ανθρώπους – Πρέπει να υπάρχει σιωπή»

Η Μπέττυ Μαγγίρα κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» θέλησε να πει δυο λόγια στην ανθρωποφαγία που ξέσπασε ανάμεσα σε δημοσιογράφους με αφορμή το δυστύχημα στα Τέμπη.

Το νιώθω εδώ και δυο μέρες, όλο αυτό που συμβαίνει, το οποίο δεν μου αρέσει καθόλου. Έχει συμβεί ένα τραγικό συμβάν στη χώρα μας, ένα πολύνεκρο δυστύχημα, χάθηκαν ζωές. Ξεκίνησε ένας τηλεοπτικός εμφύλιος, μια φαγωμάρα μεταξύ μας και φεύγουμε από την ουσία του πράγματος.

Διαβάστε επίσης: Καίτη Φίνου για Τέμπη: «Πώς ταυτοποιήθηκαν τόσο γρήγορα διαμελισμένα και καμένα κορμιά;»

Τσακώνονται δημοσιογράφοι μεταξύ τους, λένε αν οι καλλιτέχνες έπρεπε να βγουν να τραγουδήσουν. Νιώθω ότι είναι σαν να μην σεβόμαστε αυτούς τους ανθρώπους που “έφυγαν”. Σαν να μην αφήσαμε αυτούς τους γονείς να θρηνήσουν.

Διαβάστε επίσης: Ανθή Βούλγαρη: «Βγείτε να μας πείτε τι στα κομμάτια κάνατε τόσο καιρό, το χρωστάτε στον κόσμο»

Νομίζω ότι σε αυτές τις περιπτώσεις, τουλάχιστον για κάποιες μέρες, πρέπει να υπάρχει σιωπή. Μόνο αυτό μπορεί να δείξει σεβασμό απέναντι σε αυτούς τους ανθρώπους».

Διαβάστε επίσης: Σωτήρης Τσαφούλιας: «Αυτά τα παιδιά πλήρωσαν τις παθογένειες του κράτους»

Διαβάστε επίσης: Ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε on air: «Τι σας κόφτει; Αφήστε να κάνουμε την εκπομπή, όπως λέει η συνείδησή μας»




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την

Το συγκινητικό μήνυμα της Χριστίνας Κουλουμπή για τον Κομπόγιωργα: «Πάντα ζωντανός μέσα μου»

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών πριν από τρία χρόνια μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...

Η αποκάλυψη Λιάγκα για τον Τσαγκαράκη και το ρολόι που δεν πούλησε

Στην υπόθεση του Γιώργου Τσαγκαράκη, που συνελήφθη πριν από λίγες ημέρες και συνεχίζει να απασχολεί έντονα την επικαιρότητα με διαρκείς αποκαλύψεις, αναφέρθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από το «Πρωινό».

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...