Η «παρουσία» της νεκρής βασίλισσας Ελισάβετ στους δρόμους

«Ζόμπι» η Ελισάβετ!

Η τελευταία σκηνή πριν πέσει οριστικά η αυλαία της σειράς «The Crown», που κάνει τη βρετανική βασιλική οικογένεια να κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα πριν από κάθε πρεμιέρα, εμφανίζει τη βασίλισσα Ελισάβετ σαν… ζόμπι, να παρακολουθεί την αποκαθήλωσή της και την άνοδο στον θρόνο του Καρόλου.

Οπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «The Sun», που απέκτησε φωτογραφικό υλικό, η σκηνή με την οποία θα ολοκληρωθεί η έκτη και τελευταία σεζόν της σειράς έχει ήδη γυριστεί. Δείχνει την Ιμέλντα Στόντον στον ρόλο της γηραιάς βασίλισσας Ελισάβετ να περπατάει σε δρόμο του Λονδίνου, ο οποίος είναι γεμάτος σημαίες του Ηνωμένου Βασιλείου. Δίπλα της περνάει κόσμος, χωρίς να της δίνει καμία σημασία, σαν να μην υπάρχει.

Οπως θα καταλάβουν αμέσως μετά οι τηλεθεατές, η Ελισάβετ είναι νεκρή και έχει ταξιδέψει στο μέλλον. Η βασίλισσα βλέπει δύο άνδρες έξω από το φημισμένο μπαρ The Queen’s Head να αφαιρούν την ταμπέλα με την προσωπογραφία της. Δίπλα τους, στηριγμένο στο έδαφος, βρίσκεται το πορτρέτο του Καρόλου, το οποίο θα κρεμάσουν στη συνέχεια στη θέση του πορτρέτου της Ελισάβετ, καθώς μετά τον θάνατό της ο γιος της έγινε βασιλιάς.

Τη σκηνή, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, απαθανάτισαν φοιτητές του London School of Economics από κτίριο του πανεπιστημίου τους, το οποίο βρίσκεται δίπλα στο μπαρ στο κεντρικό Λονδίνο. Οι συντελεστές της σειράς πάντως κρατούν το στόμα τους κλειστό για οτιδήποτε σχετίζεται με την πολυαναμενόμενη έκτη σεζόν. Αυτό προκαλεί άγχος στο παλάτι του Μπάκιγχαμ, που ακόμη δεν μπορεί να ηρεμήσει από τις σκηνές της πέμπτης σεζόν, που εμφάνιζαν τον Κάρολο να δολοπλοκεί για να εκθρονίσει τη μητέρα του και να γίνει βασιλιάς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...

Γιώργος Λιάγκας: Η νέα πολυτελής κατοικία που απέκτησε στην Τήνο

Ο Γιώργος Λιάγκας φαίνεται πως δυναμώνει ακόμη περισσότερο τους...

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Νίκος Συρίγος κατά Πασχάλη: «Είναι ντροπή αυτά που λέει»

Με έντονο τρόπο σχολίασε ο Νίκος Συρίγος στην εκπομπή...

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την

Το συγκινητικό μήνυμα της Χριστίνας Κουλουμπή για τον Κομπόγιωργα: «Πάντα ζωντανός μέσα μου»

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών πριν από τρία χρόνια μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.