Απασφάλισε η Τσιμτσιλή: «Αν χάσω τη μισή μου εκπομπή να σχολιάζω τη σκαλέτα του Λιάγκα, χάνω το δάσος»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή κατά τη διάρκεια της εκπομπής της με αφορμή τις δηλώσεις του Δημήτρη Κίτσου τοποθετήθηκε.

Ο ηθοποιός δήλωσε μεταξύ άλλων: «Γιατί ασχολούμαστε με το αν γελούσαν οι ηθοποιοί στην πορεία διαμαρτυρίας για το δυστύχημα στα Τέμπη κι όχι με τη διαχείριση των κυβερνήσεων που έφερε αυτή την τραγωδία».


Η παρουσιάστρια θέλησε να απαντήσει στον ηθοποιό λέγοντας δυο λόγια. «Θέλω να πω με αφορμή αυτά που είπε ο Δημήτρης Κίτσος, συμφωνώ απόλυτα μαζί του και του βγάζω το καπέλο. Κοιτάμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος, η μισή τηλεόραση σχολιάζει την άλλη μισή, κάτι που νομίζω ότι θυμώνει και τον κόσμο γιατί χάνουμε την πραγματική αιτία για την οποία θα έπρεπε να συνασπιστούμε. Πρέπει να βρούμε όλοι τους ενόχους, σε όλες τις κατευθύνσεις και αντί να ασχολούμαστε με τις κυβερνήσεις, τους πολιτικούς, τους εμπλεκόμενους στον ΟΣΕ, ασχολούμαστε με το πώς τα είπε ο Κανάκης, ο Μουτσινάς, ακόμα και ο Λιάγκας.

Μπορεί κι εγώ σαν Σταματίνα να μη συμφωνώ, ούτε με το ύφος, ούτε με τον τρόπο του Λιάγκα. Αν όμως χάσω τη μισή μου εκπομπή να σχολιάζω τη σκαλέτα του Λιάγκα, ουσιαστικά χάνω το δάσος. Εγώ έχω πει ότι ασχολούμαστε με αυτό το θέμα, αλλά όταν ασχολούμαστε, ασχολούμαστε ουσιαστικά κι όχι με το πώς το έπαιξε η απέναντι εκπομπή.

Γενικώς να μην τροφοδοτούμε, ο καθένας από τη δική του πλευρά, την τοξικότητα, την ανθρωποφαγία και τον διχασμό. Είμαστε εδώ να καταγράψουμε αν άνοιξαν τα μαγαζιά μετά το πένθος, κι εμείς το παίξαμε σαν θέμα αλλά όχι να κουνάς το δάχτυλο και να βάζεις στο κάδρο κάποιον με τον τίτλο «ο επικηρυγμένος που άνοιξε το μαγαζί του μετά το πένθος». Θέλει μία ηρεμία. Οκ, συμφωνώ, δείχνει λίγο άτοπο το να ‘σαι σε μία πορεία για 57 ψυχές και να χαμογελάς. Δεν διαφωνώ. Δείχνει άστοχο! Προτιμώ όμως έναν άνθρωπο που πάει και διαδηλώνει, παρά έναν άνθρωπο που κάθεται στον καναπέ, δεν διαδηλώνει ποτέ και απλά χρησιμοποιεί τα social media. Απλά ένιωθα την ανάγκη να το πω, γιατί ζούμε το θέατρο του παραλόγου τις τελευταίες ημέρες».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την

Το συγκινητικό μήνυμα της Χριστίνας Κουλουμπή για τον Κομπόγιωργα: «Πάντα ζωντανός μέσα μου»

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών πριν από τρία χρόνια μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Η αποκάλυψη Λιάγκα για τον Τσαγκαράκη και το ρολόι που δεν πούλησε

Στην υπόθεση του Γιώργου Τσαγκαράκη, που συνελήφθη πριν από λίγες ημέρες και συνεχίζει να απασχολεί έντονα την επικαιρότητα με διαρκείς αποκαλύψεις, αναφέρθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από το «Πρωινό».

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...