Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου, 2025

Η Άντζυ Λουπέσκου μιλά αποκλειστικά στην «Espresso» για την περιβόητη συνέντευξη με...

Η «σιδηρά κυρία» της διαίσθησης, ψυχολόγος και κλινική υπνοθεραπεύτρια Αντζυ Λουπέσκου, μιλά για πρώτη φορά, μέσα από την «Espresso», για τον σάλο που προκάλεσε η συνέντευξη του Πάνου Ρούτσι στην τηλεοπτική της εκπομπή «Το ταξίδι της ζωής».

Γιορτινό styling από τον Λάκη Γαβαλά στο MadWalk Gifting Lounge by ΣΚΡΑΤΣ...

Τι θα φορεθεί φέτος τις γιορτές; Η ερώτηση που κυριαρχεί...

Μαρίνα Ψάλτη για «Άγιο έρωτα»: «Κλείνει ένας κύκλος. Το αγάπησα πολύ αυτό...

Η Μαρίνα Ψάλτη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τον ρόλο της στη σειρά «Άγιος έρωτας» αλλά και για τον χαρακτήρα της.

«Tracker»: Η σειρά που «σαρώνει» έρχεται στον ALPHA σε πρώτη τηλεοπτική προβολή

Μια από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες των τελευταίων ετών...

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος on air ξανά μετά τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας του

«Τέτοια αγάπη μόνο άνθρωποι που τη δέχονται αξίζουν να δίνουν μια μάχη παραπάνω»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι μαχητής και για μια ακόμα φορά τα κατάφερε. Ο παρουσιαστής βγήκε από το νοσοκομείο και το πρωί της Δευτέρας επέστρεψε στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα».

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος, όσο κι αν πολλές φορές ερίζουμε, αντιδικούμε, είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γιατί ήταν η τελευταία κίνηση για να δώσω αυτή τη μάχη που έδωσα. Μια μάχη που  στον κύριο Πλουμίδη, τον γιατρό-καθηγητή του Υγεία  οφείλω πολλά για τη ζωή μου την ίδια.

Διαβάστε επίσης: Ξέσπασε ο Μικρούτσικος: «Κάθομαι εδώ και δεν πάω να φτύσω τον Πορτοσάλτε, τον ανυπόστατο»

Θέλω να ευχαριστήσω την Έλενα που ήταν από το πρωί μέχρι το βράδυ δίπλα μου. Είναι σπουδαίο πράγμα, έχουμε δύο μέρες που είμαστε στο σπίτι, το ίδιο συμβαίνει. Της βγήκε η ψυχή της Ελένης γιατί απάντησε στο 95% ενός τσουναμιού μηνυμάτων απέναντι στον κόσμο, με συνέπεια, με αγάπη και με ενημέρωση.

Εγώ ήμουν στον άλλο κόσμο και μου έλεγε “πήρε ο τάδε, πήρε εκείνος…”. Τέτοια αγάπη μόνο άνθρωποι που τη δέχονται αξίζουν να δίνουν μια μάχη παραπάνω. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ».




spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα







Μποζουκια Αθηνα