Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Κιμ Κατράλ: Παντρεύτηκε η «Σαμάνθα» του «Sex and the city» τον κατά...

Η Κιμ Κατράλ στα 69 της παντρεύτηκε τον σύντροφό της, Russel Thomas στο Λονδίνο. Η πρωταγωνίστρια του «Sex and the city» με τον νεότερο συνάδελφό της

Ευγενία Δημητροπούλου: «Δεν είμαι η μαμά με τα ινσταγκραμικά ταπεράκια»

Η Ευγενία Δημητροπούλου καλεσμένη της εκπομπής «Καλύτερα αργά» αναφέρθηκε στην κόρη της.

Κρατερός Κατσούλης: «Ήρθα με τη μηχανή και ήταν σαν να οδηγώ μέσα...

Ο Κρατερός Κατσούλης πέρασε δύσκολα το πρωί της Παρασκευής λόγω της κακοκαιρίας ώσπου να φτάσει στο στούντιο της εκπομπής «Νωρίς νωρίς»

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣΤα οικονομικά σας καλυτερεύουν. Εφαρμόστε στην πράξη τις γνώσεις...

Η Ελένη Κοκκίδου αποχαιρετά τη «Μουρμούρα» – Δείτε ποιες ηθοποιοί συζητούν να πάρουν τη θέση της

Ποιες συζητούν για τη θέση της;

Όπως είναι γνωστό και έχει παραδεχθεί και η ίδια η Ελένη Κοκκίδου δεν θα συνεχίσει τη νέα σεζόν στη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα».

Ποια θα πάρει τη θέση της Ελένης Κοκκίδου; Η Χρυσούλα Διαβάτη ή η Μίρκα Παπακωνσταντίνου; Ποια θα πάει δίπλα στον Μηνά τώρα που αποχωρεί η Βουλίτσα;

Ως γνωστόν, εκτός «Μουρμούρας» θα είναι στην 11η σεζόν της σειράς η Ελένη Κοκκίδου, η οποία αποφάσισε να αποχωρήσει από το επιτυχημένο σίριαλ του Alpha, για να επικεντρωθεί στο θέατρο. Η ίδια έχει πει ότι αυτός ο ρόλος της Βουλίτσας δεν έχει κάτι άλλο να της δώσει υποκριτικά και έχει ολοκληρωθεί μέσα της.

Κάποια δημοσιεύματα ανέφεραν αρχικά ότι η «Βούλα» θα πάρει διαζύγιο από τον Μηνά, αν και στην τρίτη ηλικία, και θα επιστρέφει μέσα από τα όνειρα του συζύγου της. Η Βουλίτσα θέλει το υπόλοιπο της ζωής της να το ζήσει για εκείνη και να το χαρεί ελεύθερα, κάνοντας ταξίδια που την ικανοποιούν, και έτσι θα λήξει αισιόδοξα η συμμετοχή της στην κωμική σειρά του Alpha «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα».

Αυτή τη στιγμή, όπως λέγεται, οι σεναριογράφοι είναι στην αναζήτηση μιας μεγάλης πρωταγωνίστριας του κινηματογράφου, της τηλεόρασης και του θεάτρου, προκειμένου να γίνει η νέα σύντροφος του Μηνά.

Όλα κι όλα. Ο Μηνάς δεν πρόκειται να μείνει μόνος του, θα έχει κάποια δίπλα του, η οποία στην αρχή θα εμφανιστεί ως φίλη που θα έρχεται να του κάνει παρέα στο σπίτι και μετά θα μπει και στην καρδιά του και στην αγκαλιά του. Στο τραπέζι έχουν πέσει τα ονόματα της Χρυσούλας Διαβάτη και της Μίρκας Παπακωνσταντίνου. Ακόμα πάντως δεν έχει παρθεί οριστική απόφαση και μπορεί να δούμε και εκπλήξεις,

όπως ονόματα θεατρικών ηθοποιών που δεν έχουν κάνει τηλεόραση αλλά έχουν σημαντική πορεία στις θεατρικές σκηνές. Κάτι που είναι καινούργιο για τους τηλεθεατές, είναι πάντα θελκτικό.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα