Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025

Γιορτινό «δώρο» στην Κάιλι Μινόγκ

Για πρώτη φορά στην καριέρα της, που άρχισε τη...

Κουκουράκης και Χάσκα τα… τσούγκρισαν στο Ιnstagram

Τηλεοπτικοί εραστές ναι... αλλά στην πραγματικότητα unfollow! Δύσκολα θα...

Πέννυ Ρόγκα στο PS Blog: «Υπήρξαν φίλοι μου που εξαφανίστηκαν όταν νόσησα...

Ένας χρόνος έχει περάσει από την ημέρα που η...

Μελίνα Νικολαΐδη και Νίκος Οικονομόπουλος έχουν έρθει κοντά και στηρίζουν ο ένας...

Ενας νέος άντρας έχει μπει στη ζωή της Μελίνας...

Ο Χρήστος Φερεντίνος από τον Οκτώβριο στον ΣΚΑΙ

Πάει, πέταξε το πουλάκι από τον Alpha! «Κλείδωσε» η συμφωνία του Χρήστου Φερεντίνου με τον Σκάι, ωστόσο δεν μπορεί να ανακοινωθεί πριν από τις αρχές Οκτωβρίου, καθώς τυπικά το συμβόλαιο του παρουσιαστή λήγει στις 30 Σεπτεμβρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, επιχειρήθηκε να βρεθεί συμβιβαστική φόρμουλα μεταξύ Alpha και παρουσιαστή, όμως αυτό τελικά δεν κατέστη εφικτό.

Έτσι τόσο ο παρουσιαστής όσο και το κανάλι του Φαλήρου θα περιμένουν. Ο Χρήστος Φερεντίνος θα είναι αυτός που θα δίνει lead in στο βραδινό δελτίο ειδήσεων του Σκάι με τον «Μονομάχο». Το τηλεπαιχνίδι επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση έπειτα από 22 χρόνια, καθώς πρώτη φορά είχε προβληθεί μέσα από τη συχνότητα του Star το 2002, πάλι με παρουσιαστή τον Χρήστο Φερεντίνο. Πρόκειται για ένα γρήγορο παιχνίδι γνώσεων σε ένα εντυπωσιακό σκηνικό, στο οποίο ένας παίκτης βρίσκεται αντιμέτωπος με 100 αντιπάλους και έχοντας κάποιες βοήθειες επιλέγει κατηγορίες ερωτήσεων με σκοπό να τους… εξολοθρεύσει και να πάρει το χρηματικό έπαθλο.

Μάλιστα, τα πρώτα κάστινγκ για τους παίκτες που θα συμμετέχουν έχουν ήδη αρχίσει, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως στο τηλεπαιχνίδι θα υπάρχουν και εκπλήξεις σε σχέση με την πρώτη τηλεοπτική εκδοχή. Ο Χρήστος Φερεντίνος θα έχει όμως διπλή παρουσία στον Σκάι, καθώς θα παρουσιάσει και βραδινή παρεΐστικη μουσική εκπομπή που θα προβάλλεται τα βράδια του Σαββάτου, με τη συμμετοχή γνωστών καλλιτεχνών, με χορό και τραγούδι.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Καρύδη – Αθερίδης: Χώρισαν μετά από 23 χρόνια

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση χωρισμού της Σμαράγδας Καρύδη...

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...






Μποζουκια Αθηνα