Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου, 2025

Η Άντζυ Λουπέσκου μιλά αποκλειστικά στην «Espresso» για την περιβόητη συνέντευξη με...

Η «σιδηρά κυρία» της διαίσθησης, ψυχολόγος και κλινική υπνοθεραπεύτρια Αντζυ Λουπέσκου, μιλά για πρώτη φορά, μέσα από την «Espresso», για τον σάλο που προκάλεσε η συνέντευξη του Πάνου Ρούτσι στην τηλεοπτική της εκπομπή «Το ταξίδι της ζωής».

Γιορτινό styling από τον Λάκη Γαβαλά στο MadWalk Gifting Lounge by ΣΚΡΑΤΣ...

Τι θα φορεθεί φέτος τις γιορτές; Η ερώτηση που κυριαρχεί...

Μαρίνα Ψάλτη για «Άγιο έρωτα»: «Κλείνει ένας κύκλος. Το αγάπησα πολύ αυτό...

Η Μαρίνα Ψάλτη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τον ρόλο της στη σειρά «Άγιος έρωτας» αλλά και για τον χαρακτήρα της.

«Tracker»: Η σειρά που «σαρώνει» έρχεται στον ALPHA σε πρώτη τηλεοπτική προβολή

Μια από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες των τελευταίων ετών...

Η Φαίη Σκορδά απαντάει στα σενάρια περί αλλαγής ώρας της εκπομπής της

Τέλος η πρωινή ζώνη για την παρουσιάστρια;

Η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε αν ισχύει πως η εκπομπή της θα αλλάξει ώρα τη νέα σεζόν.

«Σαφώς είναι θετικό το πρόσημο που μου έχει αφήσει η σεζόν και τώρα η αλήθεια είναι ότι οι σκέψεις πηγαίνουν για την επόμενη σεζόν παρό-τι ακόμη δεν έχουν ξεκινήσει οι κουβέντες. Τα διαβάζω κι εγώ (τα σε-νάρια για την αλλαγή ώρας). Γενικά θέλουν να με αλλάξουν, δεν ξέρω γιατί. Υπάρχει μία τέτοια φημολογία, κι εγώ τα διαβάζω και πολλές φο-ρές έχω απαντήσει σε τέτοιες ερωτήσεις.

Διαβάστε επίσης: Φαίη Σκορδά: Αυτή είναι η εντυπωσιακή κρεβατοκάμαρά της

Φαίη Σκορδά

Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο προς συζήτηση μέχρι στιγμής. Σε μένα δεν έχει γίνει ποτέ μία τέτοια κουβέ-ντα, τύπου “έλα να συζητήσουμε για την αλλαγή της ώρας”», ανέφερε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα».


Και πρόσθεσε: «Η αλήθεια είναι ότι ευχαριστήθηκα την παρουσία μου στη βραδινή ζώνη. Στην αρχή ήμουν πιο διστακτική αλλά επειδή ήταν μόνο 4 επεισόδια, μπορούσα να ανταποκριθώ. Θα ήθελα κάποια στιγ-μή να περάσω στη βραδινή ζώνη. Παράλληλα με το πρωινό δύσκολο. Δεν μιλάω για την επόμενη σεζόν, εκτός αν είναι κάτι περιστασιακό, όπως ένα εορταστικό επεισόδιο που δεν έχει την απαίτηση της αφοσίωσης να είναι ένα ολόκληρο πρόγραμμα πάνω σου».


Κλείνοντας αναφέρθηκε και στους γιους της. «Παρότι έχουν μεγαλώσει τα παιδιά μου, εγώ νομίζω ότι με κάνουν ό,τι θέλουν. Σε ένα γενικότε-ρο πλαίσιο υπάρχουν τα όρια αλλά γενικά δεν είμαι πολύ αυστηρή».

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα






Μποζουκια Αθηνα