Σάββατο, 7 Φεβρουαρίου, 2026

Βρήκαμε τον Γιάννη Λάτσιο να βολτάρει στο κέντρο της Αθήνας

Ο Γιάννης Λάτσιος κομψά ντυμένος έκανε βόλτα στο κέντρο...

Η σόουμπιζ στη θεατρική αυλή της «Κυράς της Ρω»

Αποθέωση γνώρισε η «Κυρά της Ρω» στην πρεμιέρα της...

Τέλος η αυτοεξορία της Ελεν ΝτιΤζένερις

Η 68χρονη τηλεπαρουσιάστρια ξόδεψε 22.850.000 ευρώ για να αγοράσει έπαυλη στη γειτονιά των διασήμων, στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνιας των ΗΠΑ.

Αποκαλύψεις στο «Να μ’αγαπάς»: Ο Άγγελος λέει στη Ζωή για τα συναισθήματά...

Πολλές και συγκλονιστικές οι εξελίξεις της σειράς «Να μ’αγαπάς».

Γιάννης Σμαραγδής: Τα επιτυχημένα φιλμ «El Greco», «Ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι» και «Καζαντζάκης» θα προβληθούν στο Netflix

Netflix καλεί Σμαραγδή

Η ελληνικότητα συναντά το Νetflix! Σύμφωνα με πληροφορίες, τρεις σπουδαίες ταινίες του Γιάννη Σμαραγδή θα μπουν στην πλατφόρμα του Netflix. Τα επιτυχημένα φιλμ «El Greco», «Ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι» και «Καζαντζάκης» θα προβληθούν στη streaming υπηρεσία, μετά τη συμφωνία που ολοκληρώθηκε με την εταιρία ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΦΙΛΜ.

Οι συνδρομητές του Netflix θα απολαύσουν σύντομα τρεις κορυφαίες ταινίες του βραβευμένου Γιάννη Σμαραγδή. Πρόκειται για την ιστορική βιογραφική ταινία «El Greco» (2007), που βασίζεται στο βιβλίο «El Greco – Ο ζωγράφος του Θεού» του Δημήτρη Σιατόπουλου. Το φιλμ αφηγείται την επική ιστορία του διασημότερου Κρητικού ζωγράφου της Αναγέννησης, Δομήνικου Θεοτοκόπουλου. Αξίζει να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη έκανε ρεκόρ εισιτηρίων στην Ελλάδα με 1.200.000 θεατές, το οποίο δεν έχει ξεπεραστεί μέχρι σήμερα.

Πραγματική ιστορία

Η ταινία που κυκλοφόρησε το 2012 «Ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι» θα μαγέψει το Netflix. H ταινία αφηγείται την πραγματική ιστορία του Ιωάννη Βαρβάκη, ενός πειρατή που γίνεται ζάπλουτος έμπορος χαβιαριού και δεν σταματά να αγωνίζεται ενάντια σε κάθε εμπόδιο για την απόκτηση χρήματος, εξουσίας και πολιτικής επιρροής, για να χαρίσει στο τέλος όλα του τα υπάρχοντα στο όνομα της αγάπης. Η ταινία είχε επίσημες συμμετοχές στα διεθνή φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο 2012, της Σανγκάης το 2013 και της Γκουανταλαχάρα, ενώ στην ηθοποιό Olga Sutulova απονεμήθηκε το βραβείο Giuseppe Sciacca.

Tέλος, στο Netflix θα δούμε και τη βιογραφική ταινία «Καζαντζάκης». Το 2017 κυκλοφόρησε η πολυβραβευμένη ταινία, που εστιάζει στη ζωή του Νίκου Καζαντζάκη. Ο συγγραφέας διαβάζει το αυτοβιογραφικό «Αναφορά στον Γκρέκο» και θυμάται τις πολλές δυσκολίες που αντιμετώπισε στη ζωή του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Κώστας Μακέδος: Καθηλωμένος εδώ και μήνες σε καρέκλα – Η μάχη με την παχυσαρκία

Μάχη με την παχυσαρκία δίνει ο Κώστας Μακέδος. Ο...

Λάκης Ραπτάκης: Έφυγε ξαφνικά ο επιχειρηματίας και πρώην σύντροφος της Βάνας Μπάρμπα

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Λάκης Ραπτάκης στα 79 του. Ο επιχειρηματίας υπέστη ανακοπή καρδιάς στο σπίτι του στη Γλυφάδα

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.