Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου, 2025

Γιάννης Νταλιάνης: «Κάποια σχόλια για τα προσωπικά μου με στεναχωρούν γιατί φτάνουν...

Ο Γιάννης Νταλιάνης απέκτησε από τον γάμο του με τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου δύο κόρες και σε συνέντευξή του μίλησε γι’αυτές.

Οι αποκαλύψεις του Νικολά Σαρκοζί για την φυλάκισή του – «20...

Σκέτη «κόλαση» ήταν η παραμονή είκοσι ημερών του Νικολά...

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που...

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Πένθος για τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη

Δύσκολες ώρες περνάει ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.Ο ηθοποιός έχασε τον...

Περιζήτητος ο Γιώργος Σιαδήμας

Στο στόχαστρο του ανταγωνισμού ο Γιώργος Σιαδήμας

Στο στόχαστρο του ανταγωνισμού ο Γιώργος Σιαδήμας ενώ παράλληλα «τρέχει» το συμβόλαιό του με το Open.

O καλός δημοσιογράφος και πολιτικός συντάκτης παραμένει στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη ως ένα δυνατό χαρτί στην ενημέρωση, τη στιγμή που δέχεται προτάσεις και από άλλα ιδιωτικά κανάλια. Σύμφωνα με πληροφορίες, έπειτα από έναν χρόνο στην πρωινή ενημερωτική ζώνη του Σαββατοκύριακου ο Γιώργος Σιαδήμας θα ολοκληρώσει τη συνεργασία του με την εκπομπή «Τώρα μαζί» και θα αξιοποιηθεί σε άλλες ενημερωτικές παραγωγές του σταθμού.

Η εκπομπή, ωστόσο, θα παραμείνει στον αέρα του καναλιού και ήδη αναζητεί νέο παρουσιαστή εκ των έσω. H Ευλαμπία Ρέβη, που ήταν και τον χειμώνα στο μαγκαζίνο, παραμένει στην εκπομπή του Σαββατοκύριακου. Το Open θα δώσει και φέτος έμφαση στην ενημέρωση κάτω από την επιτυχημένη διεύθυνση του Χρήστου Παναγιωτόπουλου.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Βρέθηκε η Ναταλία Λιονάκη – Δείτε πού βρίσκεται και τι κάνει;

Πολύς λόγος και ανησυχία υπήρξε το τελευταίο διάστημα για...

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

Η εξομολόγηση της Νάντιας Κοντογεώργη για την υγεία της: «Πέρυσι ξεκίνησε η περιπέτειά μου»

Η Νάντια Κοντογεώργη αποκάλυψε την περιπέτεια υγείας της και πόσταρε φωτογραφία της έξω από το νοσοκομείο.




Μποζουκια Αθηνα