Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Το «GNTM» παίρνει «φωτιά» – Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για το ριάλιτι...

Τη στιγμή που συζητιέται ήδη η δημιουργία ενός νέου κύκλου από το ριάλιτι μοντέλων «GNTM», το φθινόπωρο του 2026 στο Star, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στη σοβαρότητα που έχει αποκτήσει το παιχνίδι, καθώς πλησιάζει ο τελικός του τις γιορτές.

Κατερίνα Καινούργιου: Η καλημέρα στους τηλεθεατές για τη νέα σεζόν και η σπόντα στον Ανδρέα Μικρούτσικο

«Δεν πήγε στον Λιάγκα; Δεν έφυγε; Εδώ είναι; Τι σε έκανε να επιλέξεις εμένα από τον Λιάγκα;»

Η Κατερίνα Καινούργιου καλημέρισε τους τηλεθεατές της εκπομπής «Super Κατερίνα» για τη νέα τηλεοπτική σεζόν το πρωί της Δευτέρας.

«Την πιο γλυκιά μου καλημέρα. Καλή σεζόν, καλή σχολική σεζόν. Θα σας εξομολογηθώ κάτι. Παρόλο που σας καλημερίζω τόσα χρόνια, τρίτη σεζόν στον Alpha, χθες το βράδυ δεν κοιμήθηκα, είχα έτσι λίγο μια ανησυχία. Ιδανικά θα ήθελα μια πρεμιέρα να σας μεταδώσουμε τη χαρά μας, την αισιοδοξία μας, να κάνουμε ένα μεγάλο πάρτι.

Δυστυχώς η κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας και αυτή τη στιγμή και όλο το καλοκαίρι είναι πάρα πολύ δύσκολη, δεν μπορούμε να αφήσουμε αυτά τα γεγονότα εκτός. Όπως έχετε μάθει από εμάς εδώ θα τα λέμε όλα, θα τα μοιραζόμαστε όλα και τα εύκολα και τα δύσκολα και τις ευχάριστες και τις δυσάρεστες στιγμές. Δεν είμαι μόνη μου σε όλο αυτό, θέλω να υποδεχτώ την παρέα μου. Πάμε να ξεκινήσουμε δυνατά».

Διαβάστε επίσης: Φαίη Σκορδά: Πρεμιέρα στη μεσημεριανή ζώνη φέτος

Στη συνέχεια μόλις προσφώνησε τον Ανδρέα Μικρούτσικο με χιούμορ είπε: «Δεν πήγε στον Λιάγκα; Δεν έφυγε; Εδώ είναι; Τι σε έκανε να επιλέξεις εμένα από τον Λιάγκα;». Με εκείνον στο ίδιο κλίμα να της απαντάει: «Η άρνηση του Λιάγκα».

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα