Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου, 2026

Κώστας Μακέδος: Καθηλωμένος εδώ και μήνες σε καρέκλα – Η μάχη με...

Μάχη με την παχυσαρκία δίνει ο Κώστας Μακέδος. Ο...

Κορμός σοκολάτας από τον Πέτρο Συρίγο

Ο Πέτρος Συρίγος έφτιαξε στην κουζίνα της εκπομπής «Super Κατερίνα» το πρωί της Παρασκευής κορμό σοκολάτας.

Αντιγόνη Κουλουκάκου: «Μετά τη γέννηση του παιδιού μου δεν είμαι ο ίδιος...

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου καλεσμένη της εκπομπής «Καλύτερα αργά» αναφέρθηκε...

Κέρδισε το φλουρί ο Δημήτρης Σταρόβας στην πίτα της παράστασης «Εκείνος και...

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψαν οι συντελεστές της παράστασης «Εκείνος και εκείνος» στο Θέατρο Αργώ.

«Φάρμα 2023»: Πρεμιέρα με καβγάδες, ξεσπάσματα και κλάματα

Πρεμιέρα έκανε η «Φάρμα» το βράδυ της Δευτέρας με παρουσιαστή τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

«Καλώς ήρθατε στην πανέμορφη ορεινή Αρκαδία και στο όρος Μαίναλο σε υψόμετρο 1233 μέτρα μέσα σε ένα παρθένο πυκνό δάσος. Εδώ η φύση έχει τους δικούς της κανόνες και κανείς δεν μπορεί να τους αγνοήσει. Αντιθέτως θα πρέπει να τους σεβαστεί ευλαβικά αν θέλει να επιβιώσει.

Σε λίγη ώρα κάποιοι από τους ένοικους της Φάρμας μπορεί να νιώσουν πως ήρθαν στον παράδεισο και για κάποιους άλλους τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα. Αυτός ή αυτή που θα καταφέρει να αντιμετωπίσει όλες τις σωματικές και πνευματικές προκλήσεις, θα αναδειχθεί νικητής ή νικήτρια και θα κερδίσει το έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Κυρίες και κύριοι σας καλωσορίζω στην Φάρμα», είπε ο παρουσιαστής. Οι παίκτες είναι προσωπικότητες που θα προκαλέσουν καβγάδες και εντάσεις στο ριάλιτι όπως είδαμε στο πρώτο επεισόδιο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Χρύσπα: «Χώρισα μετά από 15 χρόνια γάμου, δεν το περίμενα. Έζησα το πένθος του χωρισμού»

Καλεσμένη της εκπομπής «Το πρωινό» η Χρύσπα αναφέρθηκε στο...

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».