Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Τσακώσαμε» την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στο κέντρο της Αθήνας – Δείτε πόσο κοστίζει...

Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ τρέχει και δε φτάνει από τότε που ήρθε στη χώρα μας καθώς η θέση της πρέσβειρας των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα είναι απαιτητική και με πολλές υποχρεώσεις.

Χώρισαν μια ανάσα από τα Χριστούγεννα – Αυλαία στη σχέση ζευγαριού της...

Από κοινού αντιλήφθηκαν πως η σχέση ολοκληρώθηκε και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Ο Δημήτρης Οικονόμου αποχώρησε από την εκπομπή – Τι συνέβη;

Ο Δημήτρης Οικονόμου κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Σήμερα»...

Αγνώριστος ο ηθοποιός πριν από 34 χρόνια

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι καταξιωμένος ηθοποιός της χώρας μας. Τον αναγνωρίσατε;

Γιώργος Λιάγκας: «Βλέπω τα πλάνα και ανατριχιάζω, είναι συγκλονιστικά»

«Είναι πλάνα συγκλονιστικά, σε απευθείας σύνδεση το βλέπουμε αυτό»

Ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής του δεν μπορούσε να πιστέψει τις εικόνες καταστροφής στο Βόλο.

«Η θάλασσα έχει βγει στην ξηρά, το κύμα έχει συμπαρασύρει ψάρια, τα οποία πεθαίνουν στο δρόμο. Είναι οι σχάρες του δρόμου. Είναι πλάνα συγκλονιστικά, σε απευθείας σύνδεση το βλέπουμε αυτό, τα ψάρια πεθαίνουν.

Είναι σοκ, το βλέπω και ανατριχιάζω, πεθαίνουν τα ψάρια στο δρόμο. Είναι εικόνες σοκ, τις βλέπουμε και ανατριχιάζουμε. Η μανία, το μένος της φύσης που δεν της έχουμε φερθεί καλά και προφανώς μας εκδικείται.

Βλέπουμε τα ψάρια και οι εικόνες είναι σοκαριστικές. Τα ψάρια να έχουν βγει στην ξηρά, στον παραλιακό δρόμο του Βόλου. Είναι απίστευτο το φαινόμενο να βλέπουμε τα ψάρια να πεθαίνουν στο δρόμο. Και δεν τα έχει βγάλει άνθρωπος, τα έχει βγάλει το κύμα».

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η



Μποζουκια Αθηνα