Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Κιμ Κατράλ: Παντρεύτηκε η «Σαμάνθα» του «Sex and the city» τον κατά...

Η Κιμ Κατράλ στα 69 της παντρεύτηκε τον σύντροφό της, Russel Thomas στο Λονδίνο. Η πρωταγωνίστρια του «Sex and the city» με τον νεότερο συνάδελφό της

Ευγενία Δημητροπούλου: «Δεν είμαι η μαμά με τα ινσταγκραμικά ταπεράκια»

Η Ευγενία Δημητροπούλου καλεσμένη της εκπομπής «Καλύτερα αργά» αναφέρθηκε στην κόρη της.

Κρατερός Κατσούλης: «Ήρθα με τη μηχανή και ήταν σαν να οδηγώ μέσα...

Ο Κρατερός Κατσούλης πέρασε δύσκολα το πρωί της Παρασκευής λόγω της κακοκαιρίας ώσπου να φτάσει στο στούντιο της εκπομπής «Νωρίς νωρίς»

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣΤα οικονομικά σας καλυτερεύουν. Εφαρμόστε στην πράξη τις γνώσεις...

«My style rocks»: Έξαλλος ο Κουδουνάρης – «Εντάξει Διονυσία μου; Πήρες τα 5 λεπτά δημοσιότητας σου;»

«Πολύ καλά κατάλαβα τι λες. Κάτι το οποίο έχει έναν ειρωνικότατο τόνο»

Ανέβηκε η ένταση στο πλατό του «My style rocks». Η συμπεριφορά της Διονυσίας Κουκίου ενόχλησε τον Στέλιο Κουδουνάρη και ήρθαν σε σύγκρουση.

«Εντάξει Διονυσία μου; Το έζησες το δράμα σου για σήμερα; Τα πήρες τα 5 λεπτά δημοσιότητας σου;», τη ρώτησε.

«Τα πέντε λεπτά μου, ναι. Θεωρείτε ότι ήταν δράμα αυτό που έκανα;», αναρωτήθηκε η πρώην Σταρ Ελλάς.

«Tα 5 λεπτά δημοσιότητας σου τα πήρες αφού δεν τα κατάφερες με τα ρούχα σου; Να δημιουργείς όλο αυτό το δράμα; Περίμενε τώρα, μίλησες, τα είπες και τοποθετήθηκες. Είναι δυνατόν μεγάλη γυναίκα να αφαιρεί από τον εαυτό της το δικαίωμα της βαθμολογίας;

Γιατί βάζοντας σε όλες 3, απέχεις αδικώντας και τον δικό σου εαυτό και τις συμπαίκτριες σου που ντύθηκαν σωστά και αυτές που δεν ντύθηκαν σωστά και τα πάντα. Ακυρώνεις όλο αυτό που κάνουν αυτοί οι άνθρωποι εδώ, γιατί; Για να βγάλεις αυτό το λογύδριο ότι κανείς δεν ξέρει και σε έχουμε μπερδέψει; Ποιοι; Όλοι εμείς έχουμε μπερδέψει εσένα; Που ήρθες με ένα κολάν και έχεις και απαιτήσεις! Αν αύριο, που θα έρθεις ωραία ντυμένη, σου κάνουμε εσένα το ίδιο θα σου αρέσει;», σχολίασε ο σχεδιαστής μόδας.

Με εκείνη να συνεχίζει: «Και βέβαια δεν θα μου αρέσει αλλά μην βάζετε λόγια στο στόμα μου που δεν έχω πει. Δεν είπα ότι δεν ξέρετε! Τόση ώρα αυτό λέω, εκτός κι αν δεν είστε εδώ! Λέω δηλαδή πως έχω να κάνω με τόσους ανθρώπους γύρω μου που γνωρίζουν και μάλλον εγώ δεν γνωρίζω πραγματικά και έχω μπερδευτεί».

Η αντιπαράθεση συνεχίστηκε:

Δ.Κ.: Και βέβαια δεν θα μου αρέσει αλλά μην βάζετε λόγια στο στόμα μου που δεν έχω πει. Δεν είπα ότι δεν ξέρετε! Τόση ώρα αυτό λέω, εκτός κι αν δεν είστε εδώ! Λέω δηλαδή πως έχω να κάνω με τόσους ανθρώπους γύρω μου που γνωρίζουν και μάλλον εγώ δεν γνωρίζω πραγματικά και έχω μπερδευτεί.

Σ.Κ.: Πολύ καλά κατάλαβα τι λες. Κάτι το οποίο έχει έναν ειρωνικότατο τόνο…

Δ.Κ.: Όχι, δεν ήταν ειρωνικό! Έτσι μιλάω! Αυτός είναι ο τόνος μου.

Σ.Κ.: Όχι, όχι. Μια χαρά, έξυπνη κοπέλα είσαι, μια χαρά τα λες, προσπαθείς να δημιουργήσεις εντύπωση και, επειδή σήμερα δεν δημιούργησες καμία εντύπωση με τα ρούχα σου, προσπαθείς με άλλους τρόπους. Αυτό είναι αθέμιτο. Και οι βαθμολογίες σου είναι αθέμιτες και αυτή η στάση είναι αθέμιτη.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα