Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Το «GNTM» παίρνει «φωτιά» – Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για το ριάλιτι...

Τη στιγμή που συζητιέται ήδη η δημιουργία ενός νέου κύκλου από το ριάλιτι μοντέλων «GNTM», το φθινόπωρο του 2026 στο Star, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στη σοβαρότητα που έχει αποκτήσει το παιχνίδι, καθώς πλησιάζει ο τελικός του τις γιορτές.

«Ο γιατρός»: Πρεμιέρα απόψε για τη νέα σειρά του ALPHA

Χάνει το παρελθόν του, βρίσκει τη ζωή του - Εμπνευσμένο από αληθινή ιστορία

Πρεμιέρα κάνει απόψε η σειρά «Ο γιατρός» στον ALPHA.

Ο Ανδρέας Βρεττός είναι ένας κορυφαίος γιατρός και διευθυντής παθολογίας σε ένα απ’ τα καλύτερα πανεπιστημιακά νοσοκομεία της χώρας.

Χωρισμένος, με βαρύ παρελθόν και πολύ αυστηρός στη δουλειά του, βλέπει τη  ζωή του να ανατρέπεται όταν ο πατέρας ενός ασθενή – που πέθανε από ιατρικό λάθος – τον πυροβολεί για να τον εκδικηθεί. Ο Ανδρέας σώζεται, αλλά λόγω της σφαίρας παθαίνει αμνησία, χάνοντας μέσα σε μια στιγμή τα τελευταία 12 χρόνια της ζωής του.

Ξαναγίνεται ο εαυτός του δώδεκα χρόνια πριν, όταν ακόμα ήταν ένας απλός γιατρός, παντρεμένος και τρελά ερωτευμένος με τη γυναίκα του. Ο κόσμος του διαλύεται όταν μαθαίνει ότι όλα έχουν αλλάξει. Μην έχοντας άλλη επιλογή από το αποδεχτεί την αλήθεια αποφασίζει ότι η μόνη λύση είναι να ενώσει πάλι την οικογένειά του και ν’ αρχίσει ξανά απ’ την αρχή.

*στο ρόλο του Παπαδόπουλου ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης

*στο ρόλο της Αλίκης η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα