Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου, 2025

«Ρουκ Ζουκ» με άρωμα «Κωνσταντίνου και Ελένης» για τον Τηλεμαραθώνιο για τα...

Rouk Zouk × Είμαστε Ένα x Χριστουγεννιάτικος Τηλεμαραθώνιος × Κωνσταντίνου και Ελένης = Μια μεγάλη γιορτή αγάπης για τα παιδιά στον ΑΝΤ1!

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην πίστα με πρώην και νυν ανάμεσα στους θαμώνες

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η special guest live εμφάνιση που...

Η μαύρη γειτονιά του Hollywood!

Η γραφική γειτονιά Μπρέντγουντ θεωρείται ο επίγειος παράδεισος του...

«Άγιος Έρωτας»: Η δίκη του Παύλου παίρνει απροσδόκητη τροπή

Ο Πέτρος και ο Στέφανος, μετά  τον ξαφνικό θάνατο της Νότας, έχουν να αντιμετωπίσουν μια νέα και επικίνδυνη κατάσταση από τον Ιταλό λαθρέμπορο στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος Έρωτας».

«Η μάγισσα»: Αντιδράσεις για την ώρα προβολής και τη σήμανση της σειράς του ΑΝΤ1

Ο ΑΝΤ1 διατείνεται ότι δεν έχει φτάσει καμία καταγγελία από το ΕΣΡ για τη «Μάγισσα» και ότι πρόκειται για σειρά εποχής

Ένας μικρός χαμός έχει προκληθεί με τη νέα σειρά του ΑΝΤ1 «Η Μάγισσα», που έκανε πρεμιέρα πριν από μερικές μέρες, εξαιτίας της βωμολοχίας και των ερωτικών σκηνών.

Η σειρά προβάλλεται στις 21.00, ωστόσο έχουν σημειωθεί πολλές αντιδράσεις τόσο για την ώρα προβολής όσο και για τη σήμανση.

Μάλιστα, στην εκπομπή «Fay’s time» ειπώθηκε ότι έγιναν καταγγελίες στο ΕΣΡ, αλλά αυτή τη στιγμή η ανεξάρτητη ραδιοτηλεοπτική Αρχή βρίσκεται σε διαδικασία αλλαγής της διοίκησης και όλων των μελών της κι έτσι κανείς δεν ασχολείται στο ραδιοτηλεοπτικό όργανο με την τηλεοπτική επικαιρότητα. Από τη μεριά του, ο ΑΝΤ1 διατείνεται ότι δεν έχει φτάσει καμία καταγγελία από το ΕΣΡ για τη «Μάγισσα» και ότι πρόκειται για σειρά εποχής.

Έτσι, η σειρά θα εξακολουθεί να βγαίνει στον αέρα στις 21.00, όμως θα μειωθούν οι μέρες προβολής, καθώς θα παίζεται από Δευτέρα έως Τετάρτη.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...







Μποζουκια Αθηνα