Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025

Η Άντζυ Λουπέσκου μιλά αποκλειστικά στην «Espresso» για την περιβόητη συνέντευξη με...

Η «σιδηρά κυρία» της διαίσθησης, ψυχολόγος και κλινική υπνοθεραπεύτρια Αντζυ Λουπέσκου, μιλά για πρώτη φορά, μέσα από την «Espresso», για τον σάλο που προκάλεσε η συνέντευξη του Πάνου Ρούτσι στην τηλεοπτική της εκπομπή «Το ταξίδι της ζωής».

Γιορτινό styling από τον Λάκη Γαβαλά στο MadWalk Gifting Lounge by ΣΚΡΑΤΣ...

Τι θα φορεθεί φέτος τις γιορτές; Η ερώτηση που κυριαρχεί...

Μαρίνα Ψάλτη για «Άγιο έρωτα»: «Κλείνει ένας κύκλος. Το αγάπησα πολύ αυτό...

Η Μαρίνα Ψάλτη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τον ρόλο της στη σειρά «Άγιος έρωτας» αλλά και για τον χαρακτήρα της.

«Tracker»: Η σειρά που «σαρώνει» έρχεται στον ALPHA σε πρώτη τηλεοπτική προβολή

Μια από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες των τελευταίων ετών...

Οι τηλεθεατές βρήκαν την… κωμωδία που τους έλειπε

Να που οι τηλεθεατές είδαν το ριάλιτι του Σκάι. Σημεία των καιρών θα μπορούσε να σκεφτεί κανείς. Το είδαν όμως επειδή τους άρεσε ή για να κάνουν πλάκα; Αυτό ίσως χρειάζεται κοινωνιολογική ανάλυση.

Μέσα στα ναυάγια, τις φωτιές, τις δολοφονίες, τις ασθένειες και όλα τα δυστοπικά που τροφοδοτούν τη φετινή μυθοπλασία και τις τηλεοπτικές σειρές, ο τηλεθεατής έκανε ζάπινγκ και στο ριάλιτι επωνύμων. Το νέο ριάλιτι του Σκάι τα πήγε καλά στην πρεμιέρα του απέναντι στον ανταγωνισμό και συγκεκριμένα στο δυναμικό κοινό, όπου σημείωσε μέσο όρο 16% και στο γενικό 12,4%.

Στο δυναμικό κοινό, ο «Σασμός» σημείωσε μέσο όρο 20% και ακολούθησαν η «Μάγισσα» με 17,9%, το «Celebrity» με 16% και το «Ναυάγιο» με 15%. Οσον αφορά το γενικό σύνολο, ο «Σασμός» είχε μέσο όρο 20,7%, η «Γη της ελιάς» 19,5%, το «Ναυάγιο» 19,2%, η «Μάγισσα» 15,2%, το «Προξενιό της Ιουλίας» 14,2% και το «Celebrity» 12,4%.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην πίστα με πρώην και νυν ανάμεσα στους θαμώνες

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η special guest live εμφάνιση που...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Αποδείξτε την αξία σας και ζητήστε την ανάλογη...






Μποζουκια Αθηνα