Χαμός στο twitter με την ερωτική σκηνή Θεοφανώς και Μάρκου στη «Μάγισσα»

«Λιώσαμε»

Παροξυσμός επικράτησε στο twitter με την ερωτική σκηνή της Θεοφανώς και του Μάρκου την Τετάρτη το βράδυ στη «Μάγισσα»!

Οι δυο τους, επιτέλους, ήρθαν κοντά και εκδήλωσαν το πάθος που έχει ο ένας για τον άλλον. Χρόνια ολόκληρα ήταν ερωτευμένοι, αλλά είχαν αφήσει στην άκρη τα συναισθήματά τους, καθώς εκείνη είναι υπηρέτρια στον πύργο και ο άλλος αφεντικό της.

Μακριά από τον πύργο και ενώ οι δυο τους ήταν στην παραλία και μοιράζονταν τις σκέψεις τους για το παρελθόν, το μέλλον, αλλά και για το τι νιώθουν ο ένας για τον άλλον, ξέχασαν για λίγο το πού ανήκει ο καθένας και ήρθαν κοντά. Η Θεοφανώ εξομολογήθηκε στον Μάρκο πως πάντα εκείνον ήθελε και στάθηκε μπροστά του χωρίς μπλούζα. «Εστω και αν σε έχω για ένα βράδυ» του είπε. Ο Μάρκος αρχικά πάλευε με τα συναισθήματά του, αλλά στο τέλος αφέθηκε και πήρε αγκαλιά τη Θεοφανώ. Οι χρήστες του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους για το γεγονός ότι οι δύο αγαπημένοι τους ήρωες κατάφεραν να αποκαλύψουν όσα νιώθουν.

Οι σκηνές αποθεώθηκαν στα X… Κάποια τιτιβίσματα έγραφαν: «Τι σκηνή είναι αυτή, τόσο ρομαντική και όμορφη»!, «Σκηνή τοπ! Τι βλέμμα είναι αυτό της Ελλης Τρίγγου! Συγκλονιστικό. Ξεχειλίζει από πάθος και έρωτα. Σε μεθά αυτό το βλέμμα», «Η σκηνή είναι αισθητικά υπέροχη, γεμάτη αγάπη και τρυφερότητα», «Ο Μάρκος ήξερε ότι ήταν η πρώτη φορά της Θεοφανώς και δεν ήθελε να την πονέσει», «Η ερωτική σκηνή δεν ήταν καθόλου φτηνή και πρόστυχη. Οπως ταιριάζει στη Θεοφανώ», «Είμαι εδώ γιατί το θέλει η καρδιά και το κορμί μου, … Λιώσαμε!», «Μέθυσαν από έρωτα», «Μια αγάπη που έγινε έρωτας και αποφάσισε ελεύθερα να το ζήσει».

Μάρκος και Θεοφανώ στην περίφημη σκηνή στην παραλία

Ο «Σασμός» χάνει την παντοδυναμία του. Η «Μάγισσα» μαγεύει το κοινό. Ειδικά το προχθεσινό επεισόδιο, με την ερωτική σκηνή της Θεοφανώς με τον Μάρκο στη θάλασσα να κάνουν για πρώτη φορά σεξ έκανε τα μηχανάκια της Nielsen να χτυπήσουν κόκκινο!

Συγκεκριμένα, η «Μάγισσα» σημείωσε 17,8% στο δυναμικό κοινό και το «Ναυάγιο» 15,3%. Στη συνέχεια ο «Σασμός» 14,7%, η «Γη της ελιάς» 13,9%, το «Πρώτος από εμάς» 11,9% και το «Προξενιό της Ιουλίας» 10,7%. Η «Φάρμα» κατέγραψε 10,1%, το «Celebrity» 9,6%, το «Fame Story» 7,5%, η «Παραλία» 7,3%, οι «Πανθέοι» 4,4, ο «Τρίτος όροφος» 3% και ο «Ορκος» 2,7%.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Γιώργος Λιάγκας: Η νέα πολυτελής κατοικία που απέκτησε στην Τήνο

Ο Γιώργος Λιάγκας φαίνεται πως δυναμώνει ακόμη περισσότερο τους...

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την

Το συγκινητικό μήνυμα της Χριστίνας Κουλουμπή για τον Κομπόγιωργα: «Πάντα ζωντανός μέσα μου»

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών πριν από τρία χρόνια μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.