Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Το «GNTM» παίρνει «φωτιά» – Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για το ριάλιτι...

Τη στιγμή που συζητιέται ήδη η δημιουργία ενός νέου κύκλου από το ριάλιτι μοντέλων «GNTM», το φθινόπωρο του 2026 στο Star, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στη σοβαρότητα που έχει αποκτήσει το παιχνίδι, καθώς πλησιάζει ο τελικός του τις γιορτές.

Λιάγκας κατά Κασσελάκη: «Πώς αισθάνεται η πρώην σύντροφός του ακούγοντας πως είχε ιδεολογική τρικυμία λόγω εκείνης»

«Εδώ ο κύριος Κασσελάκης εξέθεσε ή όχι το παρελθόν του; Κανένας δεν τα λέει στην Ελλάδα αυτά τα πράγματα, όλοι κάνουν τις κότες»

Νέο ξέσπασμα κατά του Στέφανου Κασσελάκη είχε ο Γιώργος Λιάγκας το πρωί της Τρίτης.

«Ο κ. Κασσελάκης έχει επιλέξει και μη μας ψέγετε εμάς τα κανάλια, να μιλάτε για την προσωπική σας ζωή. Υπερπροβάλλετε όπως κανένας άλλος πολιτικός αρχηγός στην Ελλάδα την προσωπική σας ζωή. Εσείς λοιπόν είστε ένας πολιτικός αρχηγός που έχετε επιλέξει -και δεν με αφορά είτε λέγεται Τάιλερ, είτε λεγόταν Μαρία- να μιλάτε για τον σύζυγό σας.

Χθες είπε ως πολιτικό επιχείρημα στη συνέντευξη στο Πρωινό, ότι στα 24 του ήταν δεξιός ενώ στα 36 του είναι αριστερός. Γιατί τότε ήταν σε σχέση με μία γυναίκα και αισθανόταν άβολα, πιεσμένος και στενοχωρημένος. Αν εγώ που δεν είμαι ομοφυλόφιλος είχα μία σχέση πριν από 10 χρόνια, και αυτή η σχέση ήταν γνωστή στο Πανελλήνιο είτε σε φίλους και γνωστούς, έβγαινα 10 χρόνια μετά και έλεγα ότι είχα ιδεολογικό μπέρδεμα γιατί πιεζόμουν με τη σχέση που είχα τότε, τι θα λέγανε; Είμαι απαράδεκτος αν το κάνω;

Μία γυναίκα νομιμοποιείται να μιλήσει άσχημα για έναν ή μία σύντροφο; Δεν είναι πολύ άσχημο; Γιατί δεν το λέει κανείς τότε; Ελάτε στη θέση αυτής της γυναίκας που ήταν 7 χρόνια αρραβωνιασμένη με έναν άνθρωπο και ακούει μετά ότι αυτός ο άνθρωπος που άλλαξε προσανατολισμό, είχε ιδεολογική τρικυμία λόγω εκείνης.

Ήταν τόσο στενοχωρημένος σε αυτή τη σχέση που μέχρι και ιδεολογία άλλαξε. Λέμε ότι δεν είναι ωραίο να μιλάει κανείς για το παρελθόν. Εδώ ο κύριος Κασσελάκης εξέθεσε ή όχι το παρελθόν του; Κανένας δεν τα λέει στην Ελλάδα αυτά τα πράγματα, όλοι κάνουν τις κότες»

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα