Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025

Λαμπερή πρεμιέρα για ένατη χρονιά για τα «Χριστούγεννα του Σκρουτζ»

Με κατάμεστο θέατρο και αδιάκοπο χειροκρότημα έγινε για 9η...

Γιορτινό «δώρο» στην Κάιλι Μινόγκ

Για πρώτη φορά στην καριέρα της, που άρχισε τη...

Κουκουράκης και Χάσκα τα… τσούγκρισαν στο Ιnstagram

Τηλεοπτικοί εραστές ναι... αλλά στην πραγματικότητα unfollow! Δύσκολα θα...

Πέννυ Ρόγκα στο PS Blog: «Υπήρξαν φίλοι μου που εξαφανίστηκαν όταν νόσησα...

Ένας χρόνος έχει περάσει από την ημέρα που η...

Ξέσπασε η Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν αντέχω άλλο, σταματήστε! Με λένε βρώμικη, οι βρώμικοι της τηλεόρασης»

«Οι βρώμικοι στο σώμα και στη ψυχή δεν θα μιλήσουν για μένα»

Η Κατερίνα Καινούργιου μετά το ξέσπασμά της κατά της Φαίης Σκορδά δέχτηκε θύελλα αντιδράσεων και το πρωί της Δευτέρας είπε δυο λόγια μέσα από την εκπομπή της.

««Να σταματήσει όλη αυτή η ανθρωποφαγία. Δεν με ενδιαφέρει τι θα πείτε πάνω κάτω δεξιά, αριστερά. Έχω περάσει ένα πάρα πολύ δύσκολο Σαββατοκύριακο και συνεχίζω να βάλουμε από παντού.

Διαβάστε επίσης: Κατερίνα Καινούργιου: «Δε θέλω να παίξω δηλώσεις του, δέχομαι ομοφοβική επίθεση από εκείνον»

Την προηγούμενη εβδομάδα πάνω στο θυμό μου και στην προσπάθειά μου να υπερασπιστώ συνεργάτες μου ζητώ συγγνώμη αν στενοχώρησα κάποιον. Με λένε βρώμικη οι άνθρωποι που ξεκίνησαν τη βρωμιά στην ελληνική τηλεόραση.

Παρακαλώ πολύ να σταματήσει. Να σταματήσουν να αναπαράγουν αυτούς τους χυδαίους χαρακτηρισμούς και τους χυδαίους Το κορμί μου και η ψυχή μου είναι πεντακάθαρη. Δεν θα με αρρωστήσετε εμένα ούτε την οικογένειά μου. Οι βρώμικοι στο σώμα και στη ψυχή δεν θα μιλήσουν για μένα».

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Καρύδη – Αθερίδης: Χώρισαν μετά από 23 χρόνια

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση χωρισμού της Σμαράγδας Καρύδη...

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην πίστα με πρώην και νυν ανάμεσα στους θαμώνες

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η special guest live εμφάνιση που...

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...






Μποζουκια Αθηνα