Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Το «GNTM» παίρνει «φωτιά» – Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για το ριάλιτι...

Τη στιγμή που συζητιέται ήδη η δημιουργία ενός νέου κύκλου από το ριάλιτι μοντέλων «GNTM», το φθινόπωρο του 2026 στο Star, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στη σοβαρότητα που έχει αποκτήσει το παιχνίδι, καθώς πλησιάζει ο τελικός του τις γιορτές.

Απασφάλισε ο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Δουλεύω σαν σκύλος και 20 του μήνα είμαι άφραγκος»

«Δεν δέχομαι κανένα να λέει χαριτολογήματα για το Black Friday. Είναι η ζωή μας black, δεν είναι Friday»

Ξέσπασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος μετά την ατάκα του Κυριάκου Μητσοτάκη περί black Friday στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο λαός με τον ΣΥΡΙΖΑ και τη Νέα Δημοκρατία  θα υποφέρει οικονομικά και εκεί είναι το μεγάλο δράμα. Από το ΣΥΡΙΖΑ θα βγει ένα άλλο σχήμα, το θέμα είναι πώς θα επιβιώσει ο ελληνικός λαός και δεν θα είναι στα πρόθυρα της οικονομικής πολιτικής – βιολογικής αυτοκτονίας. Παιδιά, μάχη στα super market θα γίνεται.

Το λάδι έγινε χρυσός. Μην χάνουμε τον προσανατολισμό. Κασσελάκηδες μπορούν να υπάρξουν, είτε ως ηγέτες, είτε ως πρόσωπα τα οποία η ιστορία τα μεταβάλει στην άκρη.

Γιατί να τραβάει αυτά τα πράγματα ο κόσμος; Γιατί η νέα φορολογία διαλύει τους μικρομεσαίους. Γιατί είχαμε χθες απεργία, τι έγινε με τους ταξιτζήδες, τι πληρώνουμε και πώς θα πληρώσω το ενοίκιό μου και το ηλεκτρικό;
Μπορεί να έχω κάνει λάθη, αλλά δουλεύω σαν σκύλος και 20 του μήνα είμαι άφραγκος. Δεν δέχομαι κανένα να λέει χαριτολογήματα για το Black Friday. Είναι η ζωή μας black, δεν είναι Friday».

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.



Μποζουκια Αθηνα