Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Κιμ Κατράλ: Παντρεύτηκε η «Σαμάνθα» του «Sex and the city» τον κατά...

Η Κιμ Κατράλ στα 69 της παντρεύτηκε τον σύντροφό της, Russel Thomas στο Λονδίνο. Η πρωταγωνίστρια του «Sex and the city» με τον νεότερο συνάδελφό της

Ευγενία Δημητροπούλου: «Δεν είμαι η μαμά με τα ινσταγκραμικά ταπεράκια»

Η Ευγενία Δημητροπούλου καλεσμένη της εκπομπής «Καλύτερα αργά» αναφέρθηκε στην κόρη της.

Κρατερός Κατσούλης: «Ήρθα με τη μηχανή και ήταν σαν να οδηγώ μέσα...

Ο Κρατερός Κατσούλης πέρασε δύσκολα το πρωί της Παρασκευής λόγω της κακοκαιρίας ώσπου να φτάσει στο στούντιο της εκπομπής «Νωρίς νωρίς»

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣΤα οικονομικά σας καλυτερεύουν. Εφαρμόστε στην πράξη τις γνώσεις...

«My style rocks»: Οι συμμαχίες επηρεάζουν τις βαθμολογίες

Όταν ο Στέλιος Κουδουνάρης θα επανέλθει στο θέμα κατά τη διάρκεια της κριτικής στην Αμάντα η επέμβαση της Διονυσίας θα ανεβάσει αρκετά τους τόνους

Ένα μόλις επεισόδιο πριν από το Gala όπου θα ανακοινωθεί μια μεγάλη ανατροπή και η αγωνία ανάμεσα στα κορίτσια του «My style rocks» κορυφώνεται.

Ο Στέλιος Κουδουνάρης, ο Δημήτρης Σκουλός και η Σοφία Χατζηπαντελή έχουν προσπαθήσει πολλές φορές να εξηγήσουν στις διαγωνιζόμενες πως ο τρόπος που βαθμολογούν επηρεάζει τις ίδιες και μειώνει την προσπάθειά τους.

Ωστόσο οι συμμαχίες και οι φιλίες που έχουν αναπτυχθεί μέσα στο παιχνίδι είναι ορατές στον τρόπο που οι fashionistas βαθμολογούν. 

Όταν ο Στέλιος Κουδουνάρης θα επανέλθει στο θέμα κατά τη διάρκεια της κριτικής στην Αμάντα η επέμβαση της Διονυσίας θα ανεβάσει αρκετά τους τόνους. 

Η Ελεάνα κάνει παράπονα πως κανένας από τους κριτές δεν έχει ανέβει ποτέ δίπλα της για να επέμβει στο look της και ο Δημήτρης Σκουλός αναλαμβάνει να επανορθώσει αυτή την… αδικία!

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα